Open Space - Metoder og verktøy

Lurer du på noe? På tirsdag 26.november, første dag av Årskonferansen 2013, vil nemlig mange av Norges Lean-interesserte kunne hjelpe deg med svar på dine spørsmål eller problemstillinger. Men – først må du spørre!

Slik fungerer Open Space:

Temaet for årskonferansen er Lean på norsk – kultur for kontinuerlig forbedring, og i Open Space handler det om metode og verktøy. Ved å delta her får du lære hvordan Open Space som metode kan brukes til å engasjere, inspirere og dele kunnskap i din organisasjon samtidig som du kan få hjelp til aktuelle problemstillinger du måtte lure på. Det er deltakerne selv som bestemmer hva temaene på denne sesjonen er og hva man skal jobbe med. Har du et tema skrevet opp på en stor post-it og klistrer den på agendatavla tirsdag formiddag, kan hvem som helst melde seg på og samles sammen med deg for å jobbe med temaet. Det krever nesten ingenting annet av deg enn at du melder inn temaet og starter diskusjonen. Så er det bare å dele, lære og få nye ideer.
Bildet: Solveig Haugen, Årskonferansen 2012

Her kan du melde deg på årskonferansen:https://www.linkevent.no/Events/RegForm.aspx?id=a99d7674-5cd3-4bfa-af26-1171144774af

Abonner på vårt nyhetsbrev