Studiebesøk hos Aker Solutions på Tranby 14. mai

Aker Solutions var en av finalistene i konkurransen "årets Leanprosjekt 2018" og vi er så heldige å få komme på besøk for å høre mer om deres utviklingsarbeid.

I 2015 falt oljeprisen betraktelig. Dette førte til at leverandører i olje - og gassbransjen måtte vise til vesentlige forbedringer for å opprettholde sin konkurransekraft. Gjennom systematisk satsing på - og arbeid med kontinuerlig forbedring, har Aker Solutions forbedret sin montasjeprosess med hht 50% og 60% på kritiske komponenter. Inkludering av alle medarbeidere, god opplæring og langsiktighet har gitt utrolige resultater og vesentlige forbedringer som vedvarer.

Påmelding via linken her.

Tid/sted: Tirsdag 14.mai kl 10.00-13.00 hos Aker Solutions, Joseph Kellersvei 20, 3408 Tranby.

Program:

* Lean reisen på Tranby Technology Centre 2012-2019 med refleksjoner over hva som gikk bra og hva de gjerne skulle gjort annerledes
* Hvordan de jobber med Lean kompetanseheving
* Hvordan Aker Solutions  Manufacturing jobber og samarbeider globalt med forbedringsarbeid/Lean
* Digitalisering som en del av forbedringsarbeidet 2015-2019•Omvisning i verksted. Vi får se hvordan de jobber med forbedring i hverdagen og  visuell daglig styring
* Vi avslutter med refleksjon om hva vi har sett, lært og hvilke erfaringer vi kan dra nytte av i egen virksomhet

Det spiller ingen rolle om du kommer fra industrien, privat eller offentlig tjenesteyting, her er det mye å lære. Det blir servert enkel lunsj under besøket.  Frist for å melde seg på er satt til fredag 10.mai.

Deltakeravgift:

* Bedriftsmedlemmer i Lean Forum BTV-regionen kr 550,- + mva. For å få mest mulig utbytte av besøket anbefaler vi at flere fra samme virksomhet melder seg på, og vi tilbyr derfor våre medlemmer grupperabatt: «Kom 2 betal for 1». 3.person 50%.
* Private medlemmer k 850,- + mva.
* Ordinær deltakeravgift kr 950,-+ mva.

Bli medlem i Lean Forum BTV-regionen

Velkommen!

Hilsen styret i Lean Forum BTV-regionen

Kontaktperson: 
Tove Løkken sekretariatet tove.lokken@leanforumnorge.no  mobil 40 60 81 31

Bli medlem i Lean Forum Namdal

Abonner på vårt nyhetsbrev