Takknemlig for gode tilbakemeldinger: - Evnet å skape fokus om viktige temaer

Styreleder i Lean Forum Norge er godt fornøyd med årskonferansen.

I år var tittelen på konferansen – «Fra beste til neste praksis». I en tid med stor uro og stadig skiftende krav er det viktigere enn noensinne å finne nye veier og tenke utenfor boksen. Alle virksomheter må utfordre seg selv på produktivitet, og å tenke grønnere og smartere.

Dette la grunnlaget for innholdet på årskonferansen, et fokus på en mer effektiv og bærekraftig virksomhet.

- Jeg opplever at vi har klart å lage et spennende og interessant program som vi har fått svært gode tilbakemeldinger på, sier Gaute Knutstad, styreleder Lean Forum Norge.

Han roser også deltakerne.

- Det har vært masse god energi hos folk, de har vært interesserte og nysgjerrige. Det har kommet gode spørsmål, kommentarer og vært en rekke gode diskusjoner. I tillegg har mange fått bygget et større nettverk enn hva de hadde, sier Knutstad.

Bredde

Knutstad er stolt av det faglig innholdet i konferansen.

- Faglig opplever jeg at vi har vært på ballen sett i lys av ambisjonen om å bidra med faglig innsikt fra industrien, men også offentlig sektor. Dette syntes jeg gjelder seansene i plenum, men også i parallellsesjonene, sier Knutstad og legger til:

- Jeg syns vi fikk til en rød tråd gjennom konferansen.

Han trekker frem besøket og bidraget fra Akinori Hyodo som et eget høydepunkt.

- Det har vært en høydare for deltakerne, både det han gjorde her i plenum, men også i sesjonene. Det er tydelig at det har truffet, for det opplegget er det mange som har skrytt av, sier Knutstad.

Fokus

For ledelsen i Lean Forum Norge var det viktig å få fokus omkring kjernen i Lean-arbeidet, nemlig å utvikle folka i organisasjonene.

- Der syntes jeg vi har lyktes. Dette har gått igjen i mange av foredragene og parallellsesjonene, sier Knutstad og fortsetter:

- Vi har også fått på plass viktig påfyll til deltakerne omkring kunstig intelligens og ikke minst bærekraft gjennom plenumssesjonen med Bærekraftsgutta Jørgensen og Pedersen.

En bra fest

Han opplever også at festmiddagen ble godt mottatt.

- Det ble fullt trøkk med Bjarne Brøndbo i spissen. Det ble en livlig kveld hvor han evnet å skape stort engasjement i hele salen, sier Knutstad.

Han berømmer energien til de på scenen, men også deltakerne i salen.

- Det summet godt i hele salen. Rundt bordene, i pausene, hele tiden. Det er godt å se folk bygge nye relasjoner, sier Knutstad og avslutter:

- Herfra reiser folk hjem med ny inspirasjon, ny kunnskap og tanker om hva de nå må iverksette og ta tak i hjemme i egen virksomhet. Takk for i år, takk for innsatsen, vi gleder oss til neste treff.
.

Abonner på vårt nyhetsbrev