Webinarserie assessment for lean and green 4.0 - oppstart 22. august

Høsten 2023 vil Lean Forum BTV i samarbeid med USN gjennomføre en webinarserie der vi setter søkelys på hvordan en bedrift kan jobbe systematisk mot en bærekraftig og digital fremtid basert på lean thinking og praksis.

I et spennende samarbeidsprosjekt som USN har hatt sammen med UBB (University of Babes-Bolyai) i Romania har vi utviklet en modell for å hjelpe bedrifter til å identifisere deres neste trinn mot å bli "lean, green og digital".

I webinarserien vil vi starte med å presentere den teoretiske bakgrunn for modellen for deretter å teste den ut live i to bedrifter. I den sammenheng vil vi invitere bedrifter som kan tenke seg å bli vurdert til å ta kontakt med oss. Evalueringen i bedriften vil bli gjennomført av webinardeltakerne og ledet av Eivind Fauskanger og Daryl Powell.

I webinarserien vil du som deltaker delta digitalt i en virtuell gemba walk ved bruk av Realwear virtual sensei teknologi. Denne teknologien er presentert i artikkelen “The Virtual Sensei: Using Assisted Reality to Digitalize Gemba Walks”.

Bedriftene som ønsker å være vert for den digitale gemba walk vil få tilbakemelding fra webdeltakerne i tillegg til Eivind og Daryl, som vil besøke dere for å gjennomføre den digitale gemba walk.

Som deltaker på webinarserien får man kunnskap og praktisk erfaring med gjennomføring av virtuell gemba walk og en forskningsbasert assessment model.

Datoene for webinarene er:

22. august

08.00  09.00: Teoretisk innledning til vår assessment model

15. september

09.00 - 11.00: Gjennomføring virtuell gembawalk bedrift 1

22. september

09.00 - 11.00: Gjennomføring virtuell gembawalk bedrift 2

6. oktober

08.00 - 09.00: Oppsummering og refleksjoner

PÅMELDING KAN GJØRES HER.

Deltakeravgift
Medlemmer i Lean Forum Norge: kr 5.000,-
Andre: kr. 6.000,-
Pakkepris: Kom 4, betal for 3.
Vertsbedrifter deltar gratis.

Hvis du er interessert i å være casebedrift, ta kontakt med Eivind Fauskanger på tlf.nr. 483 26 677.

Abonner på vårt nyhetsbrev