Standard objektvisning. Klikk for å lage en ny tilpasset mal, Node-ID: 7906, Objekt-ID: 31715

Hør Niklas Modig på Årets Leandag i Innlandet 7. mai

Hør Niklas Modig på Årets Leandag i Innlandet 7. mai

26.03.2015 12:00

Niklas Modig forsker innenfor områdene Lean service og Lean management. Han er en populær foredragsholder på internasjonalt plan og har raskt tatt en ledende posisjon på dette området. Som den eneste utlending har han under en lengre periode fått følge Toyotas arbeid med å skape «operational excellence» innenfor samtlige prosesser/områder.

Niklas Modig er forsker ved Handelshögskolan i Stockholm. Han benyttes ofte som rådgiver overfor bedrifter og virksomheter som ønsker å arbeide med forbedringsarbeid med utgangspunkt i Lean-filosofien. I 2011 publiserte han boken «Vad är lean?», som raskt ble en bestselger i Sverige. Boken er oversatt til flere språk (bl.a. norsk) og solgt i over 130 000 eksemplarer.

Niklas Modig kommer til Årets Leandag i Innlandet for 3. år på rad. Han er en veldig dyktig kommunikator og inspirator, og vi ser fram til at enda flere mennesker i Innlandet skal få høre hans lettfattelige og inspirerende tilnærming til Lean. Han vil snakke om hvordan komme i gang med Lean, og hva man gjør når det butter imot. Det vil være mye nyttig å ta med seg uansett hvor langt den enkelte har kommet i sitt forbedringsarbeid. For de som har hatt gleden av å ha hørt han før er det i år enda mer å lære!

 

Det er ingen relaterte objekter.