Standard objektvisning. Klikk for å lage en ny tilpasset mal, Node-ID: 1800, Objekt-ID: 4599

Nyhetsbrev nr 4 - september 2011

Nyhetsbrev nr 4 - september 2011

11.09.2011 23:30

ETABLERING AV REGIONALE LEAN FORUM MILJØER

En av hovedaktivitetene til Lean Forum Norge i 2011 er å bidra til etablering av regionale Lean Forum miljøer, og dette nyhetsbrevet er i hovedsak viet dette. Det har vist seg at interessen for å komme i gang med regionale lean-nettverk er stor. 

Vi har også fått en av våre bedriftsmedlemmer, NAV, til å stille opp og fortelle om sine lean-erfaringer.Tusen takk Kenneth Tilley, NAV. Tar du eller din bedrift "stafettpinnen" og vil dele erfaringer i et senere nyhetsbrev? Ta kontakt med Lean Forum Norge, post@leanforumnorge.no 

I tillegg til regionale nettverk nevnt her (Innlandet, Oslo, Telemark, Bergen og Nord-Norge), er lokale initiativtakere i gang med opprettelse av regionale nettverk i både Østfold, Rogaland og Sørlandet. På vår hjemmeside http://leanforumnorge.no  vil du kunne følge med på den videre utviklingen av nettverkene. 

Er du eller din bedrift interessert i å være med i regionalt lean-nettverk, ta kontakt med de regionale forumene direkte (der det er opprettet) eller Lean Forum Norge, post@leanforumnorge.no 

Har du husket å melde deg på årets store lean-konferanse? Lean Forum Norges årskonferanse "Lean på norsk" arrangeres 29.-30.11.2011 i Oslo. Se http://leanforumnorge.no/no/aarskonferansen-2011  for program og påmelding.

Bli medlem i Lean Forum Norge

Du kan melde inn deg og/eller din bedrift her.

Abonner på vårt nyhetsbrev