Lean for morgendagens muligheter

På Leandagen Bergen vil vi få høre innlegg fra foredragsholdere som kan gi oss nye tanker om teknologi og Lean, og bidra til å utforske om vi er modne for den digitale teknologiske fremtiden.

Gå ikke glipp av Andreas Thorsheim er gründer og adm. direktør i solenergiselskapet Otovo.
Han har tidligere hatt jobber som bla. produktdirektør i Opera Software, finansdirektør i Schibsted Norge adm. dir. i Bergens Tidene og Styremedlem i Finn.no.

Thorsheim har erfart hvordan nye teknologier rev bena under mye av mediebransjen, og har stått i global konkurranse om app-nedlastinger mot Google, Apple og kinesiske konkurrenter. Med sitt nye energiselskap, Otovo, konkurrerer han igjen mot større aktører, men denne gangen med den rask voksende solcelle-teknologien med seg på laget. Han spår hvordan billigere energiformer kommer til å snu energibransjen på hodet, og etterhvert endre hele samfunnet. 

Les mer om foredragsholderne under Leandagen

Du kan melde inn deg og/eller din bedrift her.

Kalender

Nyheter

Stor takk til DNB Livsforsikring og DNB kundesenter som under nettverksmøtet 5.mai, delte sine inspirerende og ærlige opplevelser rundt blant annet kundepains, endringskompetanse i en avviklingsprosess og hvordan de jobber med Lean i hverdagen.