Nettverksmøte 27. november - Aker BP og Deloitte

Velkommen til presentasjon av hvordan Aker BP nyttegjør seg Deloittes digitale app: Rig, for å optimalisere sin riggeportefølge. Appen regnes som en av de første i industrien og er blant annet å finne på DNV GLs nye IoT-plattform, Veracity.

På nettverksmøtet vil Aker BP og Deloitte fortelle om samarbeidet og hvordan de utviklet produktet ved hjelp av en agil, designdrevet tilnærming med prinsipper fra Lean.
Det som startet med kartlegging av en prosess i boring og brønn i Aker BP, resulterte i et digitalt produkt som gjorde Aker BP i stand til å optimalisere sin riggeportefølge enklere og på en mer effektiv måte.

Nettverksmøtet vil kombinere presentasjoner og praktiske øvelser.

Sted:
Deloitte, Media City Bergen
Lars Hilles gate 30, 5008 Bergen

Tid: 27. NOVEMBER kl 11:30-15:30

Det blir servert enkel lunsj kl 11:30. Programmet starter kl 12:00.

Påmelding her.

Last ned invitasjon her:

Nettverksmøte Lean Forum Bergen 271118_Aker BP og Deloitte

.

Pris for bedriftsmedlemmer: 500,- + mva.

Pris for andre: 900,- + mva.
Prisen inkluderer lunsj

Bli medlem i Lean Forum Bergen via denne linken her.

Lean Forum Bergen vil på 3 nettverksmøter i 2018 og 3 i 2019
følge opp Leandagen 2018, og inspirere til videre fordypning i «Morgendagens muligheter …» under hovedoverskriften:  «Lean og Digitalisering: Coach & Company» .
Fokus vil være på hvordan digitalisering og robotisering kan forbedre aktiviteter og prosesser – i god Lean-ånd.  Nettverksmøtene vil være et samarbeid mellom virksomhet og eksternt konsulentselskap. 

(Bildet er hentet fra Bergen Media City sin webside).

Du kan melde inn deg og/eller din bedrift her.

Nyheter

Stor takk til DNB Livsforsikring og DNB kundesenter som under nettverksmøtet 5.mai, delte sine inspirerende og ærlige opplevelser rundt blant annet kundepains, endringskompetanse i en avviklingsprosess og hvordan de jobber med Lean i hverdagen.