Børge Lund

Lunch - glimt fra det norske arbeidsliv

Møt Børge Lund, skaperen av Lunch, på Leandagen i Bergen 14. februar. Etter selve konferansen arrangerer vi After Lean i 13. etasje på Scandic Ørnen, der Børge vil holde et foredrag om serien. Det vil også bli mulig å få hans signatur på bøker, eller hefter vi deler ut, og det serveres enkel mat og drikke. Det er begrenset antall plasser på dette arrangementet, så meld deg på i dag!

Tegneseriestripen  Lunch publiseres i dag i mer enn 100 aviser og blader i Norge og utlandet.

Serien inneholder fantastiske iakttagelser av arbeidslivet, med alle sine ritualer og absurde situasjoner. Alle som har jobbet med Lean, budsjetter, sittet i endeløse personalmøter, deltatt i forhandlinger eller jobbet i nær sagt hvilken som helst bedrift, kjenner seg igjen i Lunch.

Ved hjelp av tegning og fortellerkunst, får vi et innblikk i reisen fra en vill idé i lunsjen til internasjonal Lunch-suksess.

Et foredrag om historiefortelling, tegning og jakten på kreativitet.

Meld deg på Leandagen i Bergen her.

Les mer om Leandagen her.

Foto øverst: Dagens Næringsliv

Du kan melde inn deg og/eller din bedrift her.

Kalender

Nyheter

Stor takk til DNB Livsforsikring og DNB kundesenter som under nettverksmøtet 5.mai, delte sine inspirerende og ærlige opplevelser rundt blant annet kundepains, endringskompetanse i en avviklingsprosess og hvordan de jobber med Lean i hverdagen.