Magnus Lord

Förståelsen för hur man skapar riktigt välfungerande verksamheter

Magnus Lord er en av Europas ledende eksperter innen moderne utvikling av helsetjenester. Magnus er lege, siviløkonom og sivilingeniør, og har studert og arbeidet med moderne ledelse innen både helsetjenester og næringslivet sidan 1980-talet, blant annet som strategisjef på Universitetssjukhuset i Lund. Magnus Lord arbeider i dag som internasjonal foreleser og coach mot først og fremst sykehusledelse og ledelse i offentlig sektor. Hans bok ”Befria sjukvården” har nylig kommet ut i Sverige.

I sitt foredrag vil Magnus snakke om temaet at i forskningen understrekes at en dypere forståelse er viktig for å lykkas med transformationen. Han kommer til å vise en alternativ måte å forstå Lean som springer ut fra den gamle industrielle masseproduksjonen, og hvilke aspekter av denne som må fases ut og hvorfor. Det handler framfor alt om respekten for mennesket og tilliten til menneskers evner, og hvordan man frigjør medarbeidernes enorme kraft.

Du kan melde inn deg og/eller din bedrift her.

Kalender

Nyheter

Stor takk til DNB Livsforsikring og DNB kundesenter som under nettverksmøtet 5.mai, delte sine inspirerende og ærlige opplevelser rundt blant annet kundepains, endringskompetanse i en avviklingsprosess og hvordan de jobber med Lean i hverdagen.