Arrangementer

Kommende arrangementer vil du finne her

Lean Forum BTV-regionen inviterer til Åpen Kaizen Event hos Bufetat i Tønsberg 25. februar. Her vil vi løse et praktisk problem hos Bufetat med utgangspunkt i Kaizen og A3-problemløsning.

I 2015 falt oljeprisen betraktelig. Dette førte til at leverandører i olje - og gassbransjen måtte vise til vesentlige forbedringer for å opprettholde sin konkurransekraft. Gjennom systematisk satsing på - og arbeid med kontinuerlig forbedring, har Aker Solutions forbedret sin montasjeprosess med hht 50% og 60% på kritiske komponenter. Inkludering av alle medarbeidere, god opplæring og langsiktighet har gitt utrolige resultater og vesentlige forbedringer som vedvarer.

Vi ønsker velkommen til et nytt og lærerikt studiebesøk. Denne gangen er vi så heldige å få komme på besøk til EFD Induction i Skien.

Invitasjon EFD Induction Norge 6. september 2018

Påmelding via linken her

Vi inviterer til studiebesøk hos Sykehuspartner i Drammen i tilknytning til vårt årsmøte. Mer informasjon her:

Invitasjon til Sykehuspartner 7.mai 2018

Velkommen!

Hilsen styret Lean Forum BTV-regionen

Lean Forum BTV-regionen inviterer til nettverksmøte hos GKN Aerospace Norway AS i tilknytning til sitt årsmøte. 

Bli medlem i Lean Forum BTV

Nyheter

25. februar arrangerte Lean Forum BTV nettverksmøte «med en ny vri» - Open Kaizen Event. Fasilitert av Daryl Powell og Annette Sukke Fjeldsaa fra styret i Lean Forum BTV, fikk deltagerne prøve seg på et reelt problemløsningscase fra Bufetat.

Onsdag 27. november arrangerer Lean Forum BTV-regionen studiebesøk hos Jotun Vindal i Sandefjord. Dette er hovedkontoret i Jotunkonsernet.

Lean Forum BTV-regionen inviterer til nettverksmøte 12. september i Horten. Tema er ProduktivitetsSpranget.

Lean Forum BTV-regionen inviterer til studiebesøk hos EFD Induction Norge i Skien. 

Antallet arbeidsplasser i Vestfold øker og verdiskapingen i næringslivet de siste par årene er bedre enn landsgjennomsnittet. Det viser den siste analysen fra Telemarksforskning.