GoGemba digitalt hos Asap Norway AS

11 mars 12:00 - 11 mars 14:00 Legg til kalender

.

Lean Forum BTV inviterer til digitalt bedriftsbesøk hos Asap Norway som under Lean Forums årskonferanse i november vant prisen "årets Leanprosjekt 2020" med sitt prosjekt "Lean ASAP".

Dette digitale bedriftsbesøket er en unik mulighet til å bli bedre kjent med virksomheten og det de har fått til i løpet av kort tid.

Vi introduserer også  "Rapid Plant Assessment" som grunnleggende metode for å lære seg å gå gemba og fange opp kvaliteten i egen produksjon.

Link til påmelding her. I forkant av nettverksmøtet vil du få en nærmere beskrivelse om hvordan det digitale besøket skal gjennomføres.

Pris for nettverksmøtet er kr. 500,- + mva for Lean Forums bedriftsmedlemmer.
Andre: kr. 1.000,- + mva.
Bedriftspakke for medlemmer  kr. 2.000,- + mva (kom 5, betal for 4).

Bli medlem i Lean Forum BTV via linken her.

Bli medlem i Lean Forum BTV

Nyheter

25. februar arrangerte Lean Forum BTV nettverksmøte «med en ny vri» - Open Kaizen Event. Fasilitert av Daryl Powell og Annette Sukke Fjeldsaa fra styret i Lean Forum BTV, fikk deltagerne prøve seg på et reelt problemløsningscase fra Bufetat.

Onsdag 27. november arrangerer Lean Forum BTV-regionen studiebesøk hos Jotun Vindal i Sandefjord. Dette er hovedkontoret i Jotunkonsernet.

Lean Forum BTV-regionen inviterer til nettverksmøte 12. september i Horten. Tema er ProduktivitetsSpranget.

Lean Forum BTV-regionen inviterer til studiebesøk hos EFD Induction Norge i Skien. 

Antallet arbeidsplasser i Vestfold øker og verdiskapingen i næringslivet de siste par årene er bedre enn landsgjennomsnittet. Det viser den siste analysen fra Telemarksforskning.