Webinar om forskningen på Lean

15 feb 08:00 - 15 feb 09:00 Legg til kalender

I dette webinaret vil Daryl Powell, SINTEF/USN og Eivind Fauskanger, USN samtale om hvor forskningsfronten innen Lean er i dag.

Utgangspunktet for samtalen er forskningsartikkelen «Is lean a theory? Viewpoints and outlook».  Dette er en helt fersk artikkel fra November 2021, publisert i det anerkjente tidsskriftet «International Journal of Operations & Production Management». Daryl er en av forfatterne. Artikkelen tar for seg det teoretiske grunnlaget for Lean.

.

Samtalen vil også ta for seg de viktigste trendene innen Lean forskning. I løpet av webinaret vil Daryl og Eivind dele referanser til noen av de mest toneangivende arbeidene innen Lean forskning i dag.
.

Daryl Powell er sjefforsker i SINTEF og førsteamanuensis II ved USN. Han har både master- og doktorgrad innen lean og er en fremtredende kapasitet innen lean både i Norge og Internasjonalt. Han har skrevet flere bøker om Lean, og han har levert viktige forskningsbidrag innen Lean som er publisert i anerkjente internasjonale publikasjoner.

.

Eivind Fauskanger er universitetslektor ved USN. Han foreleser og forsker innen Lean, kvalitetsledelse og logistikk. I tillegg er han prosjektleder for flere internasjonale lLan prosjekter hvor USN er partner. Både Daryl og Eivind er tilknyttet institutt for industriell økonomi, strategi og statsvitenskap ved USN*.

 

Webinaret er et samarbeidsprosjekt mellom USN og Lean Forum BTV.

Påmelding via linken her