8. mars: Lean Forum BTV-regionen inviterer til LEAN-dagen 2016

Vi inviterer til LEAN-dagen 2016 med tema: Forankring av endringsprosjektet i ledergruppa

Last ned program her:

Program for LEAN-dagen 2016

Det er på tide å se seg selv med nye øyne. For mange organisasjoner er det en utfordring å forankre endringsprosesser i ledergruppa. Det gjelder også ved implementering av LEAN og kontinuerlig forbedring. 

Nødvendig forankring av endringsprosesser og LEAN implementering er sentrale tema når Lean Forum BTV-regionen inviterer til LEAN-dagen 2016. Tid: 8. mars 9 - 15. 45 Sted: Høgskolen i Sørøst-Norge, campus Porsgrunn. Veibeskrivelse

Mange organisasjoner har kjent på utfordringen ved å forankre endringsprosesser i ledergruppa. Det gjelder også ved implementering av LEAN og kontinuerlig forbedring.

Vi har satt temaet Forankring av forbedringsprosessen i ledergruppa  på dagsorden for Leandagen 8. mars 2016. Sted: Høgskolen i Sørøst-Norge, campus Porsgrunn.
Programmet har 3 hovedavdelinger:

  • Intensiv  workshop: Ledelse og forbedringskultur v/André Knüppel og Jonas Pettersson, C2U AS
  • Case: Hvordan vi vil akselerere forbedringsarbeidet i Jotun AS. Utviklingen av Jotun Operations System, kartlegging og måling av resultater. Utviklingen gjennomføres i samarbeid med innovasjonsprosjektet VERDI. v/ Henning Haugen, Operation Systems Manager.
  • Case: Lean i en levende verdistrøm. Hva Sykehuset Telemark gjør for å skape bedre pasientflyt. V/Dag Aas, Lean-navigatør Akutt og beredskap og kirurgisk klinikk.

Pris:

Medlemmer kr 650

Andre: kr 980

Påmelding

Bli medlem

Klikk her for medlemsbetingelser

Forelesere ved LEAN-dagen 2015:

     

Henning Haugen, JOTUN AS

Senior Project Manager, Group Operation Improvement

André Knüppel, daglig leder og partner, C2U AS

André Knüppel har lang erfaring fra ledende stillinger i ulike bransjer slik som bilindustri, butikkinnredninger og solcelleindustrien, hvor han blant annet var Senior Vice President i REC. André er spesielt dyktig på å skape engasjement, og har svært god kompetanse innen Lean, turn arounds og endringsledelse .

Jonas Pettersson, partner, C2U AS

Jonas Pettersson er sertifisert Lean Six Sigma Master Black Belt , og har bred erfaring i virksomhetsforbedringer fra mange ulike bransjer. Han har bakgrunn som konsulent og er ekspert innen endringsledelse , forbedringsmetodikk og avansert fasilitering.

Dag Aas, Telemark sykehus

Dag Aas er Lean-navigatør ABK og Kirurgisk klinikk, Sykehuset Telemark
Han har mer enn 20 års erfaring med linjeledelse, prosjektledelse, prosessutvikling og forbedringsarbeid innen IT (Norsk Hydro og Evry) før han i 2012 startet med ledelse og forbedringsarbeid for Sykehuset Telemark. Fra januar i 2015 er han Lean-navigatør på heltid med mandat "å sette forbedringsarbeid i system" for to av klinikkene på sykehuset.