Arrangementer

Informasjon, program og påmeldingslinker, om våre arrangementer vil du finne her med unntak av Leandagene som du finner info om her

Hapro har stor suksess i markedet for tiden, og dette er en unik anledning til å være med på et digitalt bedriftsbesøk. 

Vi inviterer til studiebesøk onsdag 4. september kl 10.00 - 13.30 hos Dokka Fasteners AS, Rosteinvegen 7, 2970 Dokka.

Velkommen til en faglig møteplass for Lean-interesserte ledere, ansatte, tillitsvalgte og samarbeidspartnere. Forskningsrådsprosjektet Lean Management, i samarbeid med Lean Forum Innlandet, arrangerer en halvdag med foredrag, diskusjoner og nettverksbygging med enkel servering. 

Lean i hverdagen – etter oppstarten

Hva gjør du når første oppstartsrusen er over, når andre oppgaver fyller dagen raskere enn du klarer å prioritere videre oppfølging av den glødende entusiasmen dere opplevde i starten av Lean-reisen?

Påmelding studiebesøk NATRE Gjøvik 21.september 2017

I fjor var vi på studiebesøk hos NATRE for å høre om hvordan de hadde forberedt seg før introduksjon og oppstart med Lean i sine 4 fabrikker samtidig.

Vi har nå fått lov til å komme tilbake ett år etter, for å se og høre hva de har klart å skape av endringer og forbedringer i løpet av dette året. Les her om forrige studiebesøk. Fullstendig program og invitasjon finner du her:

Invitasjon til studiebesøk hos NATRE Gjøvik 21 sept 2017

.
Pris kr 960,- + mva pr deltaker. Begrenset antall plasser. Vi gjør samtidig oppmerksom på at de som deltok i fjor får fortrinnsvis til å delta igjen.

Lean Forum Innlandet i samarbeid med Sykehuset Innlandet inviterer til nettverkssamling mandag 13. mars på Lillehammer.

Påmelding til nettverksmøte hos Natre 29. september 2016

OBS: Dette arrangementet er nå fulltegnet. Vennligst send mail hvis du ønsker å stå på venteliste:
post@leanforuminnlandet.no

Nettverksmøte 14 - Natre 290916

Lean Forum Innlandet inviterer til Lean workshop/spill 15. oktober. Det vil være tre av de beste konsulentselskapene i Norge på leanprosesser som vil kjøre tre forskjellige spill med oss.

Lean Forum Innlandet inviterer til årets store arrangement, Leandagen i Innlandet, i Fyrverkeriet kulturhus på Raufoss 7. mai.

Påmelding nettverkssamling hos Sparebanken Hedmark 22.oktober 2014

Er implementering av Lean i tjenesteyting noe annerledes enn i andre typer virksomhet? Lean Forum Innlandet inviterer til nettverkssamling hos Sparebanken Hedmark. Fullstendig program vil bli lagt ut her, men mulig å melde seg på allerede nå.

Nyheter

Mapei AS åpnet 1.oktober sitt nye produksjonsanlegg for pulver produkter, en investering på 190 millioner. Siden 2003 er det investert nærmere 500 millioner i bedriften i Nord-Odal for å tilrettelegge for en god utvikling.

Årets program hadde spesielt fokus på Lean og ledelse, digitalisering, innovasjon og kommunikasjon. Hvordan lykkes i dag og i fremtiden?

Noen av høydepunktene i år var Erik Modig, Anna Kirah, Christian Silvasti, workshop i det nye Katapult-senteret på Raufoss og studiebesøk hos Vestre Toten kommune.

Møt Anna Kirah under Leandagen Innlandet 3.mai og hør mer om Corporate Rebels (endringsagenter)

Mange ledere fokuserer på resultater og en resultatstyrt ledelse, men utfordringen er at lederne ikke har lært hva det vil si å ha en demokratisk arbeidsplass i dag, the time of turbulence.
Vi bruker modeller fra forrige århundret for å løse dagens utfordringer og dilemmaer og de virker ikke. På grunn av skylapper kan du gå glipp av den i organisasjonen som sitter med svaret på utfordringene.

Med utgangspunkt i psykologi og sin egen forskning om massekommunikasjon forklarer Erik Modig under Leandagen Innlandet 3.mai hva som trengs for å endre en organisasjon.

– Desentraliser beslutningene, rådet den erfarne næringslivslederen Ole Enger på Leandagen Innlandet i Vikingskipet.