Digital GoGemba hos Hapro 17. desember kl 10.00-12.00

Hapro har stor suksess i markedet for tiden, og dette er en unik anledning til å være med på et digitalt bedriftsbesøk. 

Her får dere mulighet til å være med på Hapro sin forbedringsreise gjennom deres deltakelse i Produktivitetsspranget. Vi introduserer "Rapid Plant Assessment" som grunnleggende metode for å lære seg å gå gemba og fange opp kvaliteten i egen produksjon.

Meld deg på her.
I forkant av nettverksmøtet vil du få en nærmere beskrivelse om hvordan det digitale besøket skal gjennomføres.

Pris for nettverksmøtet er kr. 500,- + mva for Lean Forum Innlandets bedriftsmedlemmer. Andre: kr. 1.000,- + mva.
Bedriftspris: kr. 2.000,- + mva (kom 5, betal for 4)
Bli medlem i Lean Forum Innlandet via linken her.

Nyheter

Mapei AS åpnet 1.oktober sitt nye produksjonsanlegg for pulver produkter, en investering på 190 millioner. Siden 2003 er det investert nærmere 500 millioner i bedriften i Nord-Odal for å tilrettelegge for en god utvikling.

Årets program hadde spesielt fokus på Lean og ledelse, digitalisering, innovasjon og kommunikasjon. Hvordan lykkes i dag og i fremtiden?

Noen av høydepunktene i år var Erik Modig, Anna Kirah, Christian Silvasti, workshop i det nye Katapult-senteret på Raufoss og studiebesøk hos Vestre Toten kommune.

Møt Anna Kirah under Leandagen Innlandet 3.mai og hør mer om Corporate Rebels (endringsagenter)

Mange ledere fokuserer på resultater og en resultatstyrt ledelse, men utfordringen er at lederne ikke har lært hva det vil si å ha en demokratisk arbeidsplass i dag, the time of turbulence.
Vi bruker modeller fra forrige århundret for å løse dagens utfordringer og dilemmaer og de virker ikke. På grunn av skylapper kan du gå glipp av den i organisasjonen som sitter med svaret på utfordringene.

Med utgangspunkt i psykologi og sin egen forskning om massekommunikasjon forklarer Erik Modig under Leandagen Innlandet 3.mai hva som trengs for å endre en organisasjon.

– Desentraliser beslutningene, rådet den erfarne næringslivslederen Ole Enger på Leandagen Innlandet i Vikingskipet.