Per Joar Hansen

Per Joar Hansen er pedagog og fotballtrener. Han er Cand. Mag/Adjunkt fra NTNU og Universitetet i Umeå, og han er Pro-License coach (UEFAs høyeste trenerutdannelse).
Gjennom sin bakgrunn har Per Joar Hansen opparbeidet seg solid erfaring og kompetanse innen bl.a. lederutvikling, motivasjon, kommunikasjon, lagbygging, organisasjonsutvikling, kulturbygging og coaching.

Han har bl.a. vært eliteserietrener i fotball både i Sverige og Norge. Videre har han internasjonal trenererfaring som hovedtrener på Norge U-21 og assistent på A-landslaget for Norge i perioden 2017-2020. Hans trenererfaring strekker seg gjennom hele 23 år.

Blant klubbene hvor han har hatt hovedtreneransvaret finner vi Rosenborg BK, GIF Sundsvall, Ålesunds FK,  Ranheim IL og Østersunds FK.

I 2021 gav han også ut boken «Folk og fotball», som er en tidsreise i norsk fotball gjennom 40 år, men som samtidig er en fagbok for topptrenere, trenere, ungdomstrenere og styremedlemmer i en eliteklubb.

Per Joar vil være med oss gjennom hele Leandagen og bidrar sammen med flere ledere i parallell-sesjonen om "Lean-ledelse i en uforutsigbar verden" etter lunsj og avslutter Leandagen med å dele sine erfaringer fra toppidretten med fokus "LØFTE SAMMEN!".