Tone-Beathe Øvrevoll

Fagskolen Innlandet

Tone-Beathe bidrar i parallellsesjonen:
Lean- Industri 5.0 – medarbeidere den sterkeste drivkraften for en mer effektiv og bærekraftig bedrift

Industri 5.0  – hva er det og hvordan kan Lean være en drivkraft for at medarbeiderne har en ledende rolle i prosessen ved digitalisering og økt samarbeidet mellom medarbeider og maskin. Bærekraft er nøkkelen til fremtiden. Hvordan kan du og din bedrift ved bruk av Lean og Industri 5.0 redusere deres miljøavtrykk ved lære alle medarbeider hvordan minimere energiforbruket og avfallsmengden som produseres. Industri 5.0 robusthet/fleksibilitet - hvordan vi kan benytte Lean for å utvikle systemer og arbeidsprosesser som er designet for å være motstandsdyktige mot feil og som kan tilpasse seg endringer i bedriften/produksjonsprosessen. Resultatet for bedriften er har økt pålitelighet og færre avbrudd i produksjonen. 

Kunnskap skaper tillit til nye teknologier og øker evnen til å manøvrere i dem: opplæring og kvalifisering er kritisk viktig!

  • Medvirkning skaper gode resultater. Kompetent medvirkning skaper verdensklasse! 

I denne seksjonen møter du dyktige fagfolk og pedagoger fra Fagskolen Innlandet og Emma Østerbø, MTNC/Katapulten. Vi legger opp til en praktisk tilnærming til teorien, i tillegg til målrettet jobbing med tema gjennom case. 

Benytt denne muligheten til å lære av andre og få motivasjon til å ta tak i dagens og fremtidens utfordringer.