Valg 6: Bærekraftig Lean-ledelse

Ett av prinsippene i Lean filosofien er at vi jobber strukturert og langsiktig. Hvordan bygger vi momentum når vi jobber med en maraton i stedet for en sprint? Det blir sagt at motivasjon er ferskvare. Hvordan holder vi motivasjonen oppe? Hva er bærekraftig Lean-ledelse?

I denne sesjonen vil dere møte Kenneth Gilje kulturarbeider for Gilje Tre, som deler sine erfaringer. 

Benytt denne muligheten til å lære av andre og få motivasjon til å bygge varig kultur for kontinuerlig forbedring.

Kenneth Gilje, jobber som kulturarbeider på Gilje Tre, og seniorrådgiver i SINTEF Manufacturing.

Han har brukt 17 år på å forstå hva som ligger under verktøy og teknikker, og må erkjenne at jo mer man forstår jo mindre ser man at man kan.

Brenner for å rive siloer, riste i ledere og snu pyramiden. Er opptatt av at man skal slutte å lure seg selv med historier på glanset papir og heller søke hvorforet i alt man gjør. I dette ligger menneskelig utvikling, som er selve kjernen i TPS (Lean). Lean er ikke et prosjekt med en flashy overskift eller et program. Lean er mentalitet, det er mennesker som vokser. Det hele starter med et hvorfor?

---------

Parallell sesjonene valg 1 og 6 henger sammen, som betyr at denne sesjonen med Kenneth Gilje varer fram til lunsj. Etter lunsj blir det  valg 1:  HVORDAN JOBBE SMART MED KOMMUNIKASJON I FORBEDRINGSARBEID