Lean workshop/spill 15. oktober

Lean Forum Innlandet inviterer til Lean workshop/spill 15. oktober. Det vil være tre av de beste konsulentselskapene i Norge på leanprosesser som vil kjøre tre forskjellige spill med oss.

De har litt forskjellig innhold i spillene sine som deltakerne kan velge mellom:

  • Deloitte som kommer med ett spill hvor deltagerne aktivt tester ut prinsippene for kontinuerlig forbedring. Spillet simulerer produksjonsflyten i ett selskap.
  • Teknologisk Institutt har med seg ett spill med fokus på produksjon og flyt. Her jakter en på forbedringer og benytter de fleste Lean verktøy i prosessen.
  • SINTEF Raufoss Manufacturing vil gjennomføre et spill med fokus på flyt i administrative prosesser.

Det hele vil foregå på Raufoss, i industriparkens gamle hovedkontor, Enggata 40, 2830 Raufoss, fra kl. 1200 (enkel lunch fra kl. 1130) til kl. 1600.

Sett av datoen og meld dere på allerede nå. Her blir det kø, og vi har bare 10 plasser tilgjengelig på hver av workshopene/spillene, så det er viktig å være tidlig ute.

Dette blir en unik mulighet til å få en førsteklasses  Lean trening til en rimelig pris.

Deltagelse vil koste kr 1450,- + mva pr deltager

De som vil sikre seg en plass allerede nå, kan melde seg på HER.
Ved spørsmål, kontakt Lean Forum Innlandet: per.kristian@leanforuminnlandet.no.

Nyheter

Mapei AS åpnet 1.oktober sitt nye produksjonsanlegg for pulver produkter, en investering på 190 millioner. Siden 2003 er det investert nærmere 500 millioner i bedriften i Nord-Odal for å tilrettelegge for en god utvikling.

Årets program hadde spesielt fokus på Lean og ledelse, digitalisering, innovasjon og kommunikasjon. Hvordan lykkes i dag og i fremtiden?

Noen av høydepunktene i år var Erik Modig, Anna Kirah, Christian Silvasti, workshop i det nye Katapult-senteret på Raufoss og studiebesøk hos Vestre Toten kommune.

Møt Anna Kirah under Leandagen Innlandet 3.mai og hør mer om Corporate Rebels (endringsagenter)

Mange ledere fokuserer på resultater og en resultatstyrt ledelse, men utfordringen er at lederne ikke har lært hva det vil si å ha en demokratisk arbeidsplass i dag, the time of turbulence.
Vi bruker modeller fra forrige århundret for å løse dagens utfordringer og dilemmaer og de virker ikke. På grunn av skylapper kan du gå glipp av den i organisasjonen som sitter med svaret på utfordringene.

Med utgangspunkt i psykologi og sin egen forskning om massekommunikasjon forklarer Erik Modig under Leandagen Innlandet 3.mai hva som trengs for å endre en organisasjon.

– Desentraliser beslutningene, rådet den erfarne næringslivslederen Ole Enger på Leandagen Innlandet i Vikingskipet.