Leandagen i Innlandet 12. mai 2016

Lean Forum Innlandet i samarbeid med Vestre Toten kommune presenterer et spennende program på sin Leandag 12. mai.

Leandagen i Innlandet arrangeres for 4. år på rad. Tilbakemeldingene viser at denne dagen vurderes som en glimrende lære- motivasjons- og inspirasjonsdag.
I år er programmet mer variert enn noensinne.
Bidragsyterne er:
- Magnus Lord - en av Skandinavias mest etterspurte foredragsholdere på Leanimplementering- og organisering.
- Kenneth Gilje - Lean/GPS koordinator i Gilje Tre AS. Gilje Tre ble kåret til Årets norske Leanvirksomhet av Lean Forum Norge i 2015.
- Åge Skinstad - regiondirektør i NHO Innlandet, tidligere langrennssjef i Norges Skiforbund.
- Karianne Fjeldstad,  Spesialrådgiver i strategi- og utviklingsenheten i Bærum kommune, Steinar Hansen,  leder i NAV Drammen og Kari Bjørnerud Børthus, leder i utviklingsenheten i Vestre Toten kommune presenterer sitt samarbeidsprosjekt i sesjonen "Kompetansespredning i offentlig sektor".

Se fullstendig program her:

Leandagen i Innlandet 2016_program

Meld deg på her.

Nyheter

Mapei AS åpnet 1.oktober sitt nye produksjonsanlegg for pulver produkter, en investering på 190 millioner. Siden 2003 er det investert nærmere 500 millioner i bedriften i Nord-Odal for å tilrettelegge for en god utvikling.

Årets program hadde spesielt fokus på Lean og ledelse, digitalisering, innovasjon og kommunikasjon. Hvordan lykkes i dag og i fremtiden?

Noen av høydepunktene i år var Erik Modig, Anna Kirah, Christian Silvasti, workshop i det nye Katapult-senteret på Raufoss og studiebesøk hos Vestre Toten kommune.

Møt Anna Kirah under Leandagen Innlandet 3.mai og hør mer om Corporate Rebels (endringsagenter)

Mange ledere fokuserer på resultater og en resultatstyrt ledelse, men utfordringen er at lederne ikke har lært hva det vil si å ha en demokratisk arbeidsplass i dag, the time of turbulence.
Vi bruker modeller fra forrige århundret for å løse dagens utfordringer og dilemmaer og de virker ikke. På grunn av skylapper kan du gå glipp av den i organisasjonen som sitter med svaret på utfordringene.

Med utgangspunkt i psykologi og sin egen forskning om massekommunikasjon forklarer Erik Modig under Leandagen Innlandet 3.mai hva som trengs for å endre en organisasjon.

– Desentraliser beslutningene, rådet den erfarne næringslivslederen Ole Enger på Leandagen Innlandet i Vikingskipet.