Dybdeseminar ved Gary Cokins

17 april 09:00 - 17 april 16:00 Legg til kalender

Lean Forum Nordvest inviterer sine medlemmer til å delta på dybdeseminar for å lære om moderne økonomistyring av Gary Cokins i Ålesund tirsdag 17. april.

Har du erfaring med at tradisjonelle kalkylesystem og regnskapsføring kommer i konflikt med forbedringer oppnådd gjennom Lean?

Dette skyldes kanskje at de fleste økonomistyringssystemer som bedriftene benytter er basert på metodikk som er over 100 år gammel. Disse systemene har i dag kommet i konflikt med moderne tenkning slik som lean og agile production. Flere studier viser at de fleste bedrifter har svært begrenset forståelse av sin verdiskapning i økonomisk forstand. På dette dybdeseminaret har vi hentet over Gary Cokins fra USA for å belyse hvordan dette kan løses ved hjelp av moderne økonomistyring. Mer informasjon finner du her: 

2018-04-17 Dybdeseminar Gary Cokins

Begrenset plass - påmelding og betaling gjennom Hoopla:

https://leanforumnordvest.hoopla.no/sales/2436386002

Vi i Lean Forum Nordvest ønsker alle et riktig Godt Nytt År! Vi satser på at vi i år kan møtes igjen fysisk og planlegger derfor med mange gode arrangement. 
Her får du en smakebit av noe som er planlagt i første halvåret 2022!
 

Lean har vært med oss i mange år og det er ikke noe tvil om at det fungerer for mange. Siden oppstart av Lean Forum Nordvest i 2015  har et titalls organisasjoner delt sine erfaringer og suksesshistorier på våre ulike arrangement.

Lean Forum Nordvest inviterer til Gemba Walk hos Optimar 1. juni kl 12.00 - 15.00.

Påmelding: https://leanforumnordvest.hoopla.no/sales/623797338

Bli med på årets siste webinar i regi av Lean Forum Nordvest hvor du kan lære mer om hvordan du kan bruke Teams, Zoom og Mural for å opprettholde god samhandling i en digital hverdag.

Lean Forum Nordvest inviterer til nettverkssamling og Gemba Walk hos PartnerPlast 23. oktober.