Lean i strategiarbeid - Hoshin Kanri - Webinar

23 mars 12:00 - 23 mars 15:00 Legg til kalender

Lean Forum Nordvest inviterer til 

Webinar, tirsdag 23.3.2021: Lean i strategiarbeid - Hoshin Kanri

Lean er mer enn en teknikk eller et fagfelt - det er en fundamental endring av strategi. Derfor vil den også ha stor innvirkning på strategiarbeidet. Strategiarbeidet i en lLan bedrift følger en prosess som kalles hoshin kanri som oversatt betyr noe sånt som "implementering av strategiske mål". I webinaret vil denne prosessen gjennomgås av Jan Emblemsvåg. Jan er styreleder i Lean Forum Nordvest og har lang erfaring innen Lean. Det kreves ingen forkunnskaper. 

Link til billetter: https://leanforumnordvest.hoopla.no/sales/1256999812

Vi i Lean Forum Nordvest ønsker alle et riktig Godt Nytt År! Vi satser på at vi i år kan møtes igjen fysisk og planlegger derfor med mange gode arrangement. 
Her får du en smakebit av noe som er planlagt i første halvåret 2022!
 

Lean har vært med oss i mange år og det er ikke noe tvil om at det fungerer for mange. Siden oppstart av Lean Forum Nordvest i 2015  har et titalls organisasjoner delt sine erfaringer og suksesshistorier på våre ulike arrangement.

Lean Forum Nordvest inviterer til Gemba Walk hos Optimar 1. juni kl 12.00 - 15.00.

Påmelding: https://leanforumnordvest.hoopla.no/sales/623797338

Bli med på årets siste webinar i regi av Lean Forum Nordvest hvor du kan lære mer om hvordan du kan bruke Teams, Zoom og Mural for å opprettholde god samhandling i en digital hverdag.

Lean Forum Nordvest inviterer til nettverkssamling og Gemba Walk hos PartnerPlast 23. oktober.