Lean produksjon og digitalisering (webinar)

14 okt 12:00 - 14 okt 14:00 Legg til kalender

.

Lean produksjon og digitalisering – venn eller fiende?

En lean produksjon er ikke avhengig av digitale løsninger for å fungere. IT har til og med blitt omtalt som en kilde til sløsing. Men med den økende digitaliseringstakten i alle bransjer og industrier, er det relevant å spørre seg hvilken rolle lean produksjon som konsept vil ha i dag og i fremtiden.

Er det slik at digitalisering gjør lean utdatert, og at lean ikke lengre bør være fokus for produksjonsbedrifter? Eller bør lean og digitalisering ses på som komplementære tilnærminger som kan støtte opp om hverandre?
Vi får digitalt besøk av Sven-Vegard Buer, forsker ved SINTEF Digital, avdeling for Teknologiledelse. Sven-Vegard vil presentere funn fra egen forskning og praktiske eksempler fra noen av de pågående forskningsprosjektene på temaet.

Lean i vedlikehold - Nettverksbesøk Nyhamna NORSKE SHELL 

Vi i Lean Forum Nordvest ønsker alle et riktig Godt Nytt År! Vi satser på at vi i år kan møtes igjen fysisk og planlegger derfor med mange gode arrangement. 
Her får du en smakebit av noe som er planlagt i første halvåret 2022!
 

Lean har vært med oss i mange år og det er ikke noe tvil om at det fungerer for mange. Siden oppstart av Lean Forum Nordvest i 2015  har et titalls organisasjoner delt sine erfaringer og suksesshistorier på våre ulike arrangement.

Lean Forum Nordvest inviterer til Gemba Walk hos Optimar 1. juni kl 12.00 - 15.00.

Påmelding: https://leanforumnordvest.hoopla.no/sales/623797338

Bli med på årets siste webinar i regi av Lean Forum Nordvest hvor du kan lære mer om hvordan du kan bruke Teams, Zoom og Mural for å opprettholde god samhandling i en digital hverdag.