Nettverkssamling hos AS Spilka i Ålesund

14 sep 10:00 - 14 sep 12:00 Legg til kalender

Operatørstyrt vedlikehold

AS Spilka Industri inviterer Lean Forum Nordvest for å lære om operatørstyrt vedlikehold. Begrenset antall plasser!

Kompromissløs fokus på kvalitet Spilka er en norsk industribedrift som utvikler, produserer og selger løsninger som utruster vindus- og dørprodusenter til å bli mer effektive og likevel beholde en unik kvalitet. Vi er i dag en av verdens ledende aktører, og har kunder i mer enn 20 land. Nært samarbeid til våre kunder og et kompromissløst fokus på kvalitet i alle ledd av produksjon, samt produktets funksjon, er vårt varemerke. Løsningene er robuste og enkle å produsere for våre kunder. Sluttbrukerens opplevelse er derfor et brukervennlig produkt, pålitelig funksjonalitet, lang levetid og minimalt behov av vedlikehold.

Spilka arbeider aktivt med videreutvikling av eksisterende produkter så vel som utvikling av helt nye, innovative beslagsløsninger for vinduer og dører. Lanseringen av Spilka Opus systemløsning i 2004 og utvidelse av vår aluminiumslinje i 2015, representerer akkurat en slik utvikling av Spilka's portefølje, som utruster våre kunder til å tre inn i og tjene nye markedsområder. Vi arbeider kontinuerlig med endringsprosesser, og har satt oss betydelige vekstmål for de kommende årene.

Påmeldingslink

Kalender

Lean i vedlikehold - Nettverksbesøk Nyhamna NORSKE SHELL 

Vi i Lean Forum Nordvest ønsker alle et riktig Godt Nytt År! Vi satser på at vi i år kan møtes igjen fysisk og planlegger derfor med mange gode arrangement. 
Her får du en smakebit av noe som er planlagt i første halvåret 2022!
 

Lean har vært med oss i mange år og det er ikke noe tvil om at det fungerer for mange. Siden oppstart av Lean Forum Nordvest i 2015  har et titalls organisasjoner delt sine erfaringer og suksesshistorier på våre ulike arrangement.

Lean Forum Nordvest inviterer til Gemba Walk hos Optimar 1. juni kl 12.00 - 15.00.

Påmelding: https://leanforumnordvest.hoopla.no/sales/623797338

Bli med på årets siste webinar i regi av Lean Forum Nordvest hvor du kan lære mer om hvordan du kan bruke Teams, Zoom og Mural for å opprettholde god samhandling i en digital hverdag.