Nettverkssamling hos Sperre

19 juni 13:00 - 19 juni 17:00 Legg til kalender

Vårens siste nettverkssamling i regi av Lean Forum Nordvest er lagt til Sperre på Ellingsøya. Bedriften er en av regionens mest aktive medlemsbedrifter og har mye spennende å vise fram.

På slutten av samlingen vil vertskapet utfordre deltakerne på å delta i en 5S-runde i fabrikken. Etter dette vil det bli erfaringsutveksling der vi oppfordrer deltakerne til å fortelle om sine verktøy og erfaringer med interne 5S-runder.

Se invitasjon for mer informasjon :

2018-06-19 Nettverksamling Sperre Industri

Det er plass til kun 40 deltakere på dette arrangementet – «først til mølla!»

I utgangspunktet er arrangementet kun åpent for medlemmer av Lean Forum Nordvest. Om det, mot formodning, fortsatt er ledige plasser etter 17. mai åpnes det da opp for at også andre kan melde seg på arrangementet.

Påmelding og betaling gjennom Hoopla: https://leanforumnordvest.hoopla.no/sales/2476697043

Lean i vedlikehold - Nettverksbesøk Nyhamna NORSKE SHELL 

Vi i Lean Forum Nordvest ønsker alle et riktig Godt Nytt År! Vi satser på at vi i år kan møtes igjen fysisk og planlegger derfor med mange gode arrangement. 
Her får du en smakebit av noe som er planlagt i første halvåret 2022!
 

Lean har vært med oss i mange år og det er ikke noe tvil om at det fungerer for mange. Siden oppstart av Lean Forum Nordvest i 2015  har et titalls organisasjoner delt sine erfaringer og suksesshistorier på våre ulike arrangement.

Lean Forum Nordvest inviterer til Gemba Walk hos Optimar 1. juni kl 12.00 - 15.00.

Påmelding: https://leanforumnordvest.hoopla.no/sales/623797338

Bli med på årets siste webinar i regi av Lean Forum Nordvest hvor du kan lære mer om hvordan du kan bruke Teams, Zoom og Mural for å opprettholde god samhandling i en digital hverdag.