Nettverkssamling med tema 5S

8 feb 12:00 - 8 feb 15:00 Legg til kalender

Onsdag 8.2. inviterer vi til årets første nettverkssamling med tema 5S hos ROMSDALSHALVØYA INTERKOMMUNALE RENOVASJONSSELSKAP IKS5S er en metode basert på fem japanske ord, som oversatt starter med bokstaven S. Metoden karakteriseres ofte som «standardisert opprydding», men er mye mer enn dette. 5S organiserer arbeidsplassen og arbeidsflyten med hensikten å forbedre effektiviteten ved å eliminere sløsing. Grethe Uran, styremedlem i LFNV og lean veteran, gir en introduksjon til 5S og gir nyttige eksempler om hvordan Norsk Hydro Sunndal har jobbet med det i mange år.Med hjelp av Grethe og LFNV har ROMSDALSHALVØYA INTERKOMMUNALE RENOVASJONSSELSKAP IKS i 2022 satt i gang 5S og på nettverkssamlingen vil de dele sine erfaringer. I tillegg vil få en omvisning gjenvinningsanlegget. Begrenset antall plasser. Enkel servering er inkludert i billettprisen. Tid: kl 12-15Påmelding via hoopla https://leanforumnordvest.hoopla.no/sales/event/3935844804

Kalender

Lean i vedlikehold - Nettverksbesøk Nyhamna NORSKE SHELL 

Vi i Lean Forum Nordvest ønsker alle et riktig Godt Nytt År! Vi satser på at vi i år kan møtes igjen fysisk og planlegger derfor med mange gode arrangement. 
Her får du en smakebit av noe som er planlagt i første halvåret 2022!
 

Lean har vært med oss i mange år og det er ikke noe tvil om at det fungerer for mange. Siden oppstart av Lean Forum Nordvest i 2015  har et titalls organisasjoner delt sine erfaringer og suksesshistorier på våre ulike arrangement.

Lean Forum Nordvest inviterer til Gemba Walk hos Optimar 1. juni kl 12.00 - 15.00.

Påmelding: https://leanforumnordvest.hoopla.no/sales/623797338

Bli med på årets siste webinar i regi av Lean Forum Nordvest hvor du kan lære mer om hvordan du kan bruke Teams, Zoom og Mural for å opprettholde god samhandling i en digital hverdag.