Nettverkssamling og Gemba walk hos PartnerPlast

23 okt 12:00 - 23 okt 16:30 Legg til kalender

.
PartnerPlast leverer smarte produkter og løsninger til seismiske, Offshore & Subsea og akvakultur markeder. Vi er ledende innen polyuretan og rotasjonsstøping, og elektronikk utvikling.

Vi opererer globalt og forstår at våre kunder har høye krav til kvalitet, design og teknologi.

Hos PartnerPlast har vi som mål å møte en overgå disse forventningene gjennom en kombinasjon av erfaring og innovasjon. Vår unike kombinasjon av ekspertise innen plast, forming og elektronikk betyr at vi gir verdi på tvers av bransjer der andre ikke kan.

I 2018 ble PartnerPlast med i Produktivitetsspranget. Produktivitetsspranget er et samarbeidsprosjekt i regi av Lean Forum Norge og har som mål å styrke og øke produktivitet hos norske SMBer. I 18 måneder blir bedriftene trent i å utvikle og implementere sin egen versjon av Lean. Produktivitetsspranget er den norske versjonen av Produktivitetlyftet (https://www.produktionslyftet.se/) som har blitt gjennomført i over 240 virksomheter i Sverige. På nettverkssamlingen vil vi høre mer om erfaringene så langt.

PÅMELDING: https://leanforumnordvest.hoopla.no/sales/2833515397

Vi i Lean Forum Nordvest ønsker alle et riktig Godt Nytt År! Vi satser på at vi i år kan møtes igjen fysisk og planlegger derfor med mange gode arrangement. 
Her får du en smakebit av noe som er planlagt i første halvåret 2022!
 

Lean har vært med oss i mange år og det er ikke noe tvil om at det fungerer for mange. Siden oppstart av Lean Forum Nordvest i 2015  har et titalls organisasjoner delt sine erfaringer og suksesshistorier på våre ulike arrangement.

Lean Forum Nordvest inviterer til Gemba Walk hos Optimar 1. juni kl 12.00 - 15.00.

Påmelding: https://leanforumnordvest.hoopla.no/sales/623797338

Bli med på årets siste webinar i regi av Lean Forum Nordvest hvor du kan lære mer om hvordan du kan bruke Teams, Zoom og Mural for å opprettholde god samhandling i en digital hverdag.

Lean Forum Nordvest inviterer til nettverkssamling og Gemba Walk hos PartnerPlast 23. oktober.