Nettverkssamling og Gemba walk hos PartnerPlast

23 okt 12:00 - 23 okt 16:30 Legg til kalender

.
PartnerPlast leverer smarte produkter og løsninger til seismiske, Offshore & Subsea og akvakultur markeder. Vi er ledende innen polyuretan og rotasjonsstøping, og elektronikk utvikling.

Vi opererer globalt og forstår at våre kunder har høye krav til kvalitet, design og teknologi.

Hos PartnerPlast har vi som mål å møte en overgå disse forventningene gjennom en kombinasjon av erfaring og innovasjon. Vår unike kombinasjon av ekspertise innen plast, forming og elektronikk betyr at vi gir verdi på tvers av bransjer der andre ikke kan.

I 2018 ble PartnerPlast med i Produktivitetsspranget. Produktivitetsspranget er et samarbeidsprosjekt i regi av Lean Forum Norge og har som mål å styrke og øke produktivitet hos norske SMBer. I 18 måneder blir bedriftene trent i å utvikle og implementere sin egen versjon av Lean. Produktivitetsspranget er den norske versjonen av Produktivitetlyftet (https://www.produktionslyftet.se/) som har blitt gjennomført i over 240 virksomheter i Sverige. På nettverkssamlingen vil vi høre mer om erfaringene så langt.

PÅMELDING: https://leanforumnordvest.hoopla.no/sales/2833515397

Nyheter

Bli med på årets siste webinar i regi av Lean Forum Nordvest hvor du kan lære mer om hvordan du kan bruke Teams, Zoom og Mural for å opprettholde god samhandling i en digital hverdag.

Lean Forum Nordvest inviterer til nettverkssamling og Gemba Walk hos PartnerPlast 23. oktober.

Lean Forum Nordvest inviterer til nettverkssamling hos PartnerPlast.

Lean Forum Nordvest inviterer til workshop 29. mai på Høgskolen i Molde. Tema er gevinstrealisering.

Lean Forum Nordvest er opptatt av å øke bruk og forståelse av leanprinsippene