Prestasjonsmåling eller prestasjonsledelse?

4 mars 12:00 - 4 mars 14:00 Legg til kalender

Digitalisering og ny teknologi gjør det enklere blant annet å måle resultater på individ, sammenligne resultater på tvers, og predikere fremtidige resultater.

Stadig mer data og avanserte algoritmer (f.eks. AI) kan, i teorien, ta beslutningen for oss. Blir da operatøren datamaskinens forlengende arm, og dermed tilsidesatt (disempowered)? Eller kan ny teknologi tillate oss å gi operatøren større myndighet og kontroll over eget arbeid (empowerment)?

Eirik B. Hamre Korsen, er PhD student ved NTNU og SFI Manufacturing, og forsker på hvordan digitalisering og industri 4.0 teknologier påvirkere hva og hvordan bedriftene velger å måle prestasjoner og resultater. Eirik er siviløkonom fra NHH, og har 15 års erfaring som konsulent og underviser i dag ved NTNU på Gjøvik. Eirik vil gi oss innsikt i sin forskning og et teoretisk perspektiv prestasjonsmåling og prestasjonsledelse som en introduksjon på webinaret.

Få et eksklusivt innblikk i hvordan Hydro Aluminium Sunndal jobber systematisk med prestasjonsmåling og forbedring.

Gjennom Team Performance har de lagt til rette og skapt forbedringsarenar slik at de forbedrer seg hver dag igjennom team og individuelle forbedringer.

Påmeldinger her: https://leanforumnordvest.hoopla.no/sales/677454800

 Velkommen!

Hilsen Lean Forum Nordvest  

Kalender

Lean i vedlikehold - Nettverksbesøk Nyhamna NORSKE SHELL 

Vi i Lean Forum Nordvest ønsker alle et riktig Godt Nytt År! Vi satser på at vi i år kan møtes igjen fysisk og planlegger derfor med mange gode arrangement. 
Her får du en smakebit av noe som er planlagt i første halvåret 2022!
 

Lean har vært med oss i mange år og det er ikke noe tvil om at det fungerer for mange. Siden oppstart av Lean Forum Nordvest i 2015  har et titalls organisasjoner delt sine erfaringer og suksesshistorier på våre ulike arrangement.

Lean Forum Nordvest inviterer til Gemba Walk hos Optimar 1. juni kl 12.00 - 15.00.

Påmelding: https://leanforumnordvest.hoopla.no/sales/623797338

Bli med på årets siste webinar i regi av Lean Forum Nordvest hvor du kan lære mer om hvordan du kan bruke Teams, Zoom og Mural for å opprettholde god samhandling i en digital hverdag.