Nyheter

 

Mer enn 30 deltakere møtte opp da Lean Forum Nordvest arrangerte nettverkssamling hos Ekornes avdeling Hareid 8. desember.

Lean Forum Nordvest inviterer til Nettverkssamling om linjeproduksjon hos Ekornes avd. Hareid den 8. desember.

Er det fortsatt hensiktsmessig å styre produksjonen gjennom visuell styring og bruk av Kanban - eller har ERP-systemene tatt over?
Lean Forum Nordvest inviterer til dybdeseminar om temaet for å dele erfaringer og få innblikk i hvordan andre styrer innkjøp og produksjon.

Lean Forum Nordvest sin nettverkssamling tirsdag 13. september, med Eiendomsmegler 1 Midt-Norge og Molde kommune som vertsbedrifter, samlet nesten 80 deltakere.

Lean Forum Nordvest inviterer til nettverkssamling med tema "Lean i administrasjon og tjenesteproduksjon". Det blir besøk hos to gode naboer på torget i Molde - Eiendomsmegler1 Midt-Norge og Molde kommune.

45 deltakere møtte et stort antall entusiastiske medarbeidere i AS Norske Shell. Vertskapet viste både eierskap og lidenskap til sitt imponerende LEAN-arbeid.

Lean Forum Nordvest inviterer til nettverkssamling hos Shell på Råket i Kristiansund torsdag 2. juni fra kl 14.00.

Lean Forum Nordvest har gjennomført både årsmøte og fulltegnet nettverkssamling med 40 deltakere hos Ekornes på sin hovedfabrikk på Ikornnes.

Lean Forum Nordvest og Lean Forum Stavanger inviterer til studietur til Tsjekkia 22.-25. mai..

Her finner du presentasjoner fra Lean-seminaret 2. mars, som ble arrangert på Høgskolen i Molde.

Lean Forum Nordvest inviterer til nettverkssamling og Gemba walk hos Ekornes avd. Ikornnes 19. april.

Årets Lean-seminar vil inneholde presentasjoner av spennende leanprosjekt innen ulike bransjer - både privat og offentlig tjenesteyting. Det vil være en egen bolk med fokus på organisasjons- og produktutvikling samt eget kveldstilbud.

Lean Forum Nordvest inviterer til studietur til Gilje Tre (Årets norske Leanvirksomhet 2015) og Laerdal Medical 3. februar.

I samarbeid med Sparebank1 Nordvest inviterer vi til spennende samling der vi ser nærmere på erfaringer med implementering av Lean i 3 ulike organisasjoner. Denne gangen retter vi fokus først og fremst på Lean i tjenesteyting og administrative prosesser.

Ekornes avdeling Grodås har arbeidet med innføring av Lean siden høsten 2010. Under dette nettverksbesøket vil vi først og fremst fokusere på forbedring av flyt (gjennom fokus på VSM og Kanban), raske omstillinger (SMED) og involvering av ansatte på alle nivå.

Lean Forum Nordvest har, i samarbeid med LO og NHO, gleden av å invitere ledelse og tillitsvalgte til spennende frokostseminar hos Glamox i Molde og lunsjseminar ved Høgskolen i Ålesund tirsdag 13. oktober – ingen deltakeravgift!

Nettverket Lean Forum Nordvest, som har forenkling og effektivisering av virksomheter som formål, har blitt en suksess. 37 bedrifter og institusjoner i fylket er nå med.

Besøk dumper-produsenten Doosan Infracore Norway AS i Fræna og få innblikk i blant annet hvordan materialflyten "suges" inn til montasjelinja med ulike kanban-løsninger. Et av landets beste utstillingsvindu for Lean?

Lean Forum Nordvest inviterer til studietur til Tsjekkia 21.-22. september. Vi vil besøke fire spennende produksjonsbedrifter som er i verdensklasse.

3. juni avrundet Lean Forum Nordvest dette halvårets aktiviteter med nettverkssamling hos Doosan Infracore Norway.

Nyheter

Lean Forum Nordvest inviterer til nettverkssamling og Gemba Walk hos PartnerPlast 23. oktober.

Lean Forum Nordvest inviterer til nettverkssamling hos PartnerPlast.

Lean Forum Nordvest inviterer til workshop 29. mai på Høgskolen i Molde. Tema er gevinstrealisering.

Lean Forum Nordvest er opptatt av å øke bruk og forståelse av leanprinsippene

Styret innkaller herved til årsmøte i Lean Forum Nordvest.
Tid: 11. april kl 17.30-18.00
Sted: Høgskolen i Molde