Årsmøte og nettverkssamling

Lean Forum Nordvest har gjennomført både årsmøte og fulltegnet nettverkssamling med 40 deltakere hos Ekornes på sin hovedfabrikk på Ikornnes.

På årsmøtet ble Karin Norli (Sparebank1 SMN) gjenvalgt som styreleder. På bildet ser vi henne i midten sammen med de to nyvalgte styremedlemmene Gunhild Furu (Jets) og Jogeir Skinnes (Kleven). I tillegg fortsetter Anders Ramstad (Stokke), Knut Ove Rygg (Ekornes) og Mette Holand (Molde kommune) som styremedlemmer. Vi ønsker Gunhildog Jogeir velkommen i styret. Samtidig takker vi avgående styremedlemmer Inger Helene Hals (Brunvoll) og Kenneth Pettersen (Havyard) for innsatsen.

Som vararepresentanter ble Jeanette Blikås (Molde kommune), Rolf Einar Sæther (A/S Norske Shell), Anveig Bjordal Halkjelsvik (Hydro Aluminium Sunndal) og Fredrik Møller-Christensen (Helse Møre og Romsdal) valgt. Vi takker Sølve Kiviranta (Wonderland / Marine Harvest Norway) for innsatsen som vararepresentant i styret.

Vi i Lean Forum Nordvest ønsker alle et riktig Godt Nytt År! Vi satser på at vi i år kan møtes igjen fysisk og planlegger derfor med mange gode arrangement. 
Her får du en smakebit av noe som er planlagt i første halvåret 2022!
 

Lean har vært med oss i mange år og det er ikke noe tvil om at det fungerer for mange. Siden oppstart av Lean Forum Nordvest i 2015  har et titalls organisasjoner delt sine erfaringer og suksesshistorier på våre ulike arrangement.

Lean Forum Nordvest inviterer til Gemba Walk hos Optimar 1. juni kl 12.00 - 15.00.

Påmelding: https://leanforumnordvest.hoopla.no/sales/623797338

Bli med på årets siste webinar i regi av Lean Forum Nordvest hvor du kan lære mer om hvordan du kan bruke Teams, Zoom og Mural for å opprettholde god samhandling i en digital hverdag.

Lean Forum Nordvest inviterer til nettverkssamling og Gemba Walk hos PartnerPlast 23. oktober.