En strålende nettverkssamling på Råket 2. juni

45 deltakere møtte et stort antall entusiastiske medarbeidere i AS Norske Shell. Vertskapet viste både eierskap og lidenskap til sitt imponerende LEAN-arbeid.

Shell sin LEAN-tilnærming skiller seg mye fra det vi har sett på tidligere nettverkssamlinger. Selskapet er operatør for både Ormen Lange og Draugen. Dette er store og komplekse anlegg som har behov for sikker og effektiv styring av drift, vedlikehold og modifikasjoner.
På grunn av størrelse og lokalisering på ulike steder har Shell integrert sine styringsdata på en systematisk og helhetlig måte i SAP. På denne måten har man god styring og tilgang til informasjon uavhengig av hvor man befinner seg fysisk.

Lean i vedlikehold - Nettverksbesøk Nyhamna NORSKE SHELL 

Vi i Lean Forum Nordvest ønsker alle et riktig Godt Nytt År! Vi satser på at vi i år kan møtes igjen fysisk og planlegger derfor med mange gode arrangement. 
Her får du en smakebit av noe som er planlagt i første halvåret 2022!
 

Lean har vært med oss i mange år og det er ikke noe tvil om at det fungerer for mange. Siden oppstart av Lean Forum Nordvest i 2015  har et titalls organisasjoner delt sine erfaringer og suksesshistorier på våre ulike arrangement.

Lean Forum Nordvest inviterer til Gemba Walk hos Optimar 1. juni kl 12.00 - 15.00.

Påmelding: https://leanforumnordvest.hoopla.no/sales/623797338

Bli med på årets siste webinar i regi av Lean Forum Nordvest hvor du kan lære mer om hvordan du kan bruke Teams, Zoom og Mural for å opprettholde god samhandling i en digital hverdag.