Heldags Lean-seminar 2. mars

Årets Lean-seminar vil inneholde presentasjoner av spennende leanprosjekt innen ulike bransjer - både privat og offentlig tjenesteyting. Det vil være en egen bolk med fokus på organisasjons- og produktutvikling samt eget kveldstilbud.

Både private bedrifter og offentlig sektor opplever utfordrende tider. Benytt muligheten til å få inspirasjon i omstillings- og forbedringsarbeid gjennom å delta på årets store lokale Lean-seminar. Dette arrangeres, i regi av Lean Forum Nordvest, ved Høgskolen i Molde onsdag 2. mars. Vi kan tilby spennende innlegg fra både privat og offentlig tjenesteyting i tillegg til presentasjoner fra ledende industribedrifter. Detaljert program med påmeldingsmulighet her:
2016-03-02 Leanseminar 2016 ved HiMolde

Velkommen til årets Lean-seminar - benytt muligheten til å lære mer om Lean til en meget konkurransedyktig pris!

Kalender

Lean i vedlikehold - Nettverksbesøk Nyhamna NORSKE SHELL 

Vi i Lean Forum Nordvest ønsker alle et riktig Godt Nytt År! Vi satser på at vi i år kan møtes igjen fysisk og planlegger derfor med mange gode arrangement. 
Her får du en smakebit av noe som er planlagt i første halvåret 2022!
 

Lean har vært med oss i mange år og det er ikke noe tvil om at det fungerer for mange. Siden oppstart av Lean Forum Nordvest i 2015  har et titalls organisasjoner delt sine erfaringer og suksesshistorier på våre ulike arrangement.

Lean Forum Nordvest inviterer til Gemba Walk hos Optimar 1. juni kl 12.00 - 15.00.

Påmelding: https://leanforumnordvest.hoopla.no/sales/623797338

Bli med på årets siste webinar i regi av Lean Forum Nordvest hvor du kan lære mer om hvordan du kan bruke Teams, Zoom og Mural for å opprettholde god samhandling i en digital hverdag.