Invitasjon til seminar i Kristiansund onsdag 22. november om Lean i Petroleumsindustrien

Lean Forum Nordvest har gleden av å invitere til seminar i Kristiansund onsdag 22. november om Lean i Petroleumsindustrien

Lean Forum Nordvest har gleden av å invitere til nytt spennende seminar i Kristiansund onsdag 22. november kl 14:00-18:00 – denne gangen er temaet Lean i Petroleumsindustrien.

Statoil, Shell, Norsea Group/Vestbase og Oss-nor vil dele sine erfaringer. Etter presentasjonene er det avsatt tid til erfaringsutveksling og diskusjon om hvordan vi i fellesskap kan bidra til økt samarbeid om forbedringsarbeid, og derigjennom økt konkurransekraft, i lokale bedrifter og organisasjoner.

 

Se vedlagt invitasjon for mer informasjon.

 

Påmelding og betaling gjennom Hoopla:

https://leanforumnordvest.hoopla.no/sales/2356174858

  

Neste samling:

  • Tirsdag 12. desember: Nettverkssamling hos Brunvoll i Molde – «Norges smarteste industribedrift 2017»

Vi i Lean Forum Nordvest ønsker alle et riktig Godt Nytt År! Vi satser på at vi i år kan møtes igjen fysisk og planlegger derfor med mange gode arrangement. 
Her får du en smakebit av noe som er planlagt i første halvåret 2022!
 

Lean har vært med oss i mange år og det er ikke noe tvil om at det fungerer for mange. Siden oppstart av Lean Forum Nordvest i 2015  har et titalls organisasjoner delt sine erfaringer og suksesshistorier på våre ulike arrangement.

Lean Forum Nordvest inviterer til Gemba Walk hos Optimar 1. juni kl 12.00 - 15.00.

Påmelding: https://leanforumnordvest.hoopla.no/sales/623797338

Bli med på årets siste webinar i regi av Lean Forum Nordvest hvor du kan lære mer om hvordan du kan bruke Teams, Zoom og Mural for å opprettholde god samhandling i en digital hverdag.

Lean Forum Nordvest inviterer til nettverkssamling og Gemba Walk hos PartnerPlast 23. oktober.