Kommende aktiviteter i Lean Forum Nordvest

Vi i Lean Forum Nordvest ønsker alle et riktig Godt Nytt År! Vi satser på at vi i år kan møtes igjen fysisk og planlegger derfor med mange gode arrangement. 
Her får du en smakebit av noe som er planlagt i første halvåret 2022!
 

Februar: Hybrid arbeidshverdag

I snart to år har vi jobbet delvis hjemmefra og mange har gjort seg gode erfaringer av hva som fungerer og hva som ikke fungerer. På årets første seminar deler flere av Lean Forum Nordvest sine medlemsbedrifter hvordan de organiserer en hybrid arbeidshverdag. 

Mars: Synliggjør sløsing og forbedre arbeidsflyt (Hydro Sunndal)

Å identifisere og minimere sløsing er sentralt i lean. Hydro Sunndal har i mange år jobbet systematisk med å synliggjøre og minimere sløsing for å forbedre arbeidsflyt. På seminaret deler Hydro erfaringer hvordan de jobber slik at du lærer hvordan du selv kan sette i gang jakten på sløsing.

April: Årets Lean Dag 27. april 2022

Sett av onsdag 27. april når vi arrangerer Lean Dag i Molde. Vi planlegger heldagsfest med mange spennende foredrag fra bl.a. Optimar, Axess, Spilka, Gjelsdal kommune, Sparebank Møre, Hydro og mange flere. 

Mai: Operatørstyrt vedlikehold (Spilka)

I mai ønsker vi velkommen hos Lean Forum Nordvest medlemsbedrift Spilka hvor vi setter fokus på operatørstyrt vedlikehold. 

Juni: Automatisert produksjon, lokale verdikjeder og sirkulære kretsløp (Pipelife)

Pipelife gjør en storsatsing i Norge og investerer flere titalls millioner ved fabrikkene i Surnadal, Ringebu og Stathelle. Pipelife har gjennom mange år vært den største leverandøren av plastrørsystemer i Norden med en sterk lokal tilhørighet. I Juni inviterer Pipelife Lean Forum Nordvest til nettverkssamling.