Møre og Romsdal fylkeskommune støtter etableringen

Molde Kunnskapspark har mottatt skriftlig bekreftelse fra Møre og Romsdal fylkeskommune ved regional og næringsavdelinga om at de innvilger en støtte på inntil kr 250.000.- for etablering av Lean Forum Nordvest!

I tillegg har GassROR IKS, Sparebank1 SMN, Brunvoll AS, Stokke AS, Havyard AS, Oshaug Metall AS, Wonderland AS, Glamox AS og Molde kommune bevilget støtte i forbindelse med etableringen i tillegg til Molde Kunnskapspark.

Kalender

Lean i vedlikehold - Nettverksbesøk Nyhamna NORSKE SHELL 

Vi i Lean Forum Nordvest ønsker alle et riktig Godt Nytt År! Vi satser på at vi i år kan møtes igjen fysisk og planlegger derfor med mange gode arrangement. 
Her får du en smakebit av noe som er planlagt i første halvåret 2022!
 

Lean har vært med oss i mange år og det er ikke noe tvil om at det fungerer for mange. Siden oppstart av Lean Forum Nordvest i 2015  har et titalls organisasjoner delt sine erfaringer og suksesshistorier på våre ulike arrangement.

Lean Forum Nordvest inviterer til Gemba Walk hos Optimar 1. juni kl 12.00 - 15.00.

Påmelding: https://leanforumnordvest.hoopla.no/sales/623797338

Bli med på årets siste webinar i regi av Lean Forum Nordvest hvor du kan lære mer om hvordan du kan bruke Teams, Zoom og Mural for å opprettholde god samhandling i en digital hverdag.