Nettverkssamling 13. september

Lean Forum Nordvest inviterer til nettverkssamling med tema "Lean i administrasjon og tjenesteproduksjon". Det blir besøk hos to gode naboer på torget i Molde - Eiendomsmegler1 Midt-Norge og Molde kommune.

Eiendomsmegler1 Midt-Norge ble tidligere i år kåret til Norges beste arbeidsplass. Etter at de har startet med å arbeide med Lean har de både økt sine markedsandeler og forbedret sin bunnlinje.
Molde kommune har satset målrettet på innføring av Lean i sin virksomhet. På samlingen vil vi blant annet få presentert hvordan de involverer mange ansatte gjennom "Mini-Lean".
Invitasjon med påmeldingsinformasjon her:

2016-09-13 Eiendomsmegler1 Molde kommune

Lean i vedlikehold - Nettverksbesøk Nyhamna NORSKE SHELL 

Vi i Lean Forum Nordvest ønsker alle et riktig Godt Nytt År! Vi satser på at vi i år kan møtes igjen fysisk og planlegger derfor med mange gode arrangement. 
Her får du en smakebit av noe som er planlagt i første halvåret 2022!
 

Lean har vært med oss i mange år og det er ikke noe tvil om at det fungerer for mange. Siden oppstart av Lean Forum Nordvest i 2015  har et titalls organisasjoner delt sine erfaringer og suksesshistorier på våre ulike arrangement.

Lean Forum Nordvest inviterer til Gemba Walk hos Optimar 1. juni kl 12.00 - 15.00.

Påmelding: https://leanforumnordvest.hoopla.no/sales/623797338

Bli med på årets siste webinar i regi av Lean Forum Nordvest hvor du kan lære mer om hvordan du kan bruke Teams, Zoom og Mural for å opprettholde god samhandling i en digital hverdag.