Nettverkssamling hos Brunvoll 12. desember

Lean Forum Nordvest inviterer til nettverkssamling hos Brunvoll, "Norges smarteste industribedrift 2017", den 12. desember.

Utviklingen skjer stadig raskere - ikke minst innenfor digitalisering. For å henge med i utviklingen må man være i forkant og stadig være kreativ og finne nye smarte løsninger. For å henge med i utviklingen må man være i forkant og stadig være kreativ og finne nye smarte løsninger.

Årets siste nettverkssamling er derfor lagt til Brunvoll AS i Molde, som ble kåret til "Norges smarteste industribedrift 2017".

I tillegg til presentasjon og omvisning hos Brunvoll vil Lean Forum Nordvest sin styreleder Jan Emblemsvåg snakke om Set-Based Concurrent Engineering og hvordan Toyota arbeider med produktutvikling.

Invitasjon og påmelding her:

2017-12-12 Invitasjon Nettverksamling Brunvoll

Vi i Lean Forum Nordvest ønsker alle et riktig Godt Nytt År! Vi satser på at vi i år kan møtes igjen fysisk og planlegger derfor med mange gode arrangement. 
Her får du en smakebit av noe som er planlagt i første halvåret 2022!
 

Lean har vært med oss i mange år og det er ikke noe tvil om at det fungerer for mange. Siden oppstart av Lean Forum Nordvest i 2015  har et titalls organisasjoner delt sine erfaringer og suksesshistorier på våre ulike arrangement.

Lean Forum Nordvest inviterer til Gemba Walk hos Optimar 1. juni kl 12.00 - 15.00.

Påmelding: https://leanforumnordvest.hoopla.no/sales/623797338

Bli med på årets siste webinar i regi av Lean Forum Nordvest hvor du kan lære mer om hvordan du kan bruke Teams, Zoom og Mural for å opprettholde god samhandling i en digital hverdag.

Lean Forum Nordvest inviterer til nettverkssamling og Gemba Walk hos PartnerPlast 23. oktober.