Overveldende oppslutning om Lean Forum Nordvest

Nettverket Lean Forum Nordvest, som har forenkling og effektivisering av virksomheter som formål, har blitt en suksess. 37 bedrifter og institusjoner i fylket er nå med.

- Oppslutningen er helt overveldende. Det er interessant at vi har fått samlet bedrifter fra hele fylket i forumet, og at også offentlig sektor etter hvert begynner å ta i bruk metodikken, som opprinnelig kommer fra industrien, sier daglig leder Alf Reistad i Lean Forum Nordvest.
- Personlig synes jeg det er litt moro at en fremadstormende og anerkjent bedrift som Ekornes bruker nettverket fullt ut, og er forumets klart mest aktive medlem, sier Alf Reistad.
Det var Alf Reistad og Molde kunnskapspark som i samarbeid med Nordvest Forum, næringsliv, offentlig sektor og akademia i fylket, tok initiativ til opprettelsen av Lean Forum Nordvest. Forumet er en frittstående medlemsorganisasjon som ikke har profitt som formål.
Tidligere denne måneden var nettverket på besøk hos Doosan i Elnesvågen, og fikk innblikk i hvordan materialflyten "suges" inn til montasjelinja ved dumperfabrikken. Doosan regnes som et av landets beste utstillingsvindu for Lean.
Alf Reistad forteller at nettverket den 21. - 22. september arrangerer en studietur til Tsjekkia, med besøk hos Leanbedrifter i verdensklasse.

Les artikkel i Romsdals Budstikke her:

2015-09-16 RB Satser på effektivisering

Kalender

Lean i vedlikehold - Nettverksbesøk Nyhamna NORSKE SHELL 

Vi i Lean Forum Nordvest ønsker alle et riktig Godt Nytt År! Vi satser på at vi i år kan møtes igjen fysisk og planlegger derfor med mange gode arrangement. 
Her får du en smakebit av noe som er planlagt i første halvåret 2022!
 

Lean har vært med oss i mange år og det er ikke noe tvil om at det fungerer for mange. Siden oppstart av Lean Forum Nordvest i 2015  har et titalls organisasjoner delt sine erfaringer og suksesshistorier på våre ulike arrangement.

Lean Forum Nordvest inviterer til Gemba Walk hos Optimar 1. juni kl 12.00 - 15.00.

Påmelding: https://leanforumnordvest.hoopla.no/sales/623797338

Bli med på årets siste webinar i regi av Lean Forum Nordvest hvor du kan lære mer om hvordan du kan bruke Teams, Zoom og Mural for å opprettholde god samhandling i en digital hverdag.