Sonderingsmøte i Ålesund

Det ble et meget positivt sonderingsmøte i Rolls Royce sine lokaler i Ålesund den 28. mars. 

Konklusjonen etter møtet var klar: det er ønske om at det blir etablert et felles Lean Forum Nordvest. Det er et stort behov for og nytte av et slikt forum for erfaringsutveksling og kunnskapsformidling om Lean.Det er et stort behov for og nytte av et slikt forum for erfaringsutveksling og kunnskapsformidling om Lean.

Også på Sunnmøre er det interesse både fra næringslivet, offentlig sektor og akademia. Lean Forum Nordvest er meget positiv til å ta en rolle og administrere arbeidet på Sunnmøre.

På møtet ble det også enighet om at følgende bedrifter stiller med en representant hver i et interimstyre:
 -Stokke
-Ekornes
-Høgskolen i Ålesund
-En representant fra Vard, Ulstein, Kleven eller Rolls Royce

Les mer om forumets etablering her

Kalender

Lean i vedlikehold - Nettverksbesøk Nyhamna NORSKE SHELL 

Vi i Lean Forum Nordvest ønsker alle et riktig Godt Nytt År! Vi satser på at vi i år kan møtes igjen fysisk og planlegger derfor med mange gode arrangement. 
Her får du en smakebit av noe som er planlagt i første halvåret 2022!
 

Lean har vært med oss i mange år og det er ikke noe tvil om at det fungerer for mange. Siden oppstart av Lean Forum Nordvest i 2015  har et titalls organisasjoner delt sine erfaringer og suksesshistorier på våre ulike arrangement.

Lean Forum Nordvest inviterer til Gemba Walk hos Optimar 1. juni kl 12.00 - 15.00.

Påmelding: https://leanforumnordvest.hoopla.no/sales/623797338

Bli med på årets siste webinar i regi av Lean Forum Nordvest hvor du kan lære mer om hvordan du kan bruke Teams, Zoom og Mural for å opprettholde god samhandling i en digital hverdag.