Gruppe for Kontinuerlig forbedringsarbeid

Gruppe for Kontinuerlig forbedringsarbeid: Kontaktpersoner i oppstartsfasen er Egil Waldrop <Egil.Waldrop@handicare.no> og Johnny Larsen johnny.larsen@norskeskog.com>

.

Gruppe 2 besto av deltagere med forskjellig tilknytning til Lean, fra de som "lurte på" hva det var til de som ville relansere Lean i bedriften.

.

Vi var enige om å møtes hos Norske Skog onsdag 2. oktober 14:00-17:00. Invitasjonen gjelder alle som var på eller var påmeldt til Forumet.

Nyheter

Lean Forum Østfold inviterer til studiebesøk hos ASKO SL i Vestby 11. februar og nettverkstreff ved Høgskolen i Østfold 16. mars.

Lean Forum Østfold inviterer til samling ved ingeniørutdanningen HiØ 14. juni.

Ønsker du å utvikle en flyteffektiv organisasjon der kunden eller brukeren står i sentrum? Les mer om Lean transformasjon. Søknadsfrist 31.mai.

Onsdag 18.januar kl. 14:00 møttes Lean-entusiaster fra hele regionen og ulike bransjer på det nye sykehuset for Østfold.

Sykehuset Østfold åpner dørene onsdag 18. januar klokka 14:00-16:00, der de gir oss en introduksjon til hvordan man jobber Lean før vi tas med på en reise i virksomheten.

Kalender