Bli med i dugnadsgjengen Lean Forum Østfold

Lean Forum Østfold er en dugnadsgjeng av Leanentusiaster fra mange områder som møtes jevnlig for å se og diskutere Lean.

Det er ingen kontigent men vi jobber med å formalisere nettverket med medlemslister for å gjøre det lettere å nå ut med informasjon om arrangementer og workshops som kan være interessante.

Et medlemsskap er personlig, uten kostnad og kan sies opp når man ønsker. Medlemskapslisten brukes for å sende ut informasjon om arrangement i regi av Lean forum Østfold. Typiske arrangement er samlinger hos virksomheter for å se Lean-praksis, presentasjon av ressurspersoner, seminar og konferanser.

Høres dette interessant ut kan du melde deg inn på lenken under:

https://foodl.org/foodle/Lean-Forum-Ostfold-57e0e

Nyheter

Lean Forum Østfold inviterer til studiebesøk hos ASKO SL i Vestby 11. februar og nettverkstreff ved Høgskolen i Østfold 16. mars.

Lean Forum Østfold inviterer til samling ved ingeniørutdanningen HiØ 14. juni.

Ønsker du å utvikle en flyteffektiv organisasjon der kunden eller brukeren står i sentrum? Les mer om Lean transformasjon. Søknadsfrist 31.mai.

Onsdag 18.januar kl. 14:00 møttes Lean-entusiaster fra hele regionen og ulike bransjer på det nye sykehuset for Østfold.

Sykehuset Østfold åpner dørene onsdag 18. januar klokka 14:00-16:00, der de gir oss en introduksjon til hvordan man jobber Lean før vi tas med på en reise i virksomheten.

Kalender