Lean Forum Østfold på Årets Leandag i Innlandet

3 lærelystne medlemmer fra Lean forum Østfold fikk inspirasjon og faglig påfyll på Lean Forum Innlandets årlige Leandag.

Lean-dagen som i år ble holdt på Raufoss var den tredje av sitt slag, og samlet representanter både fra lokalt næringsliv og fra kommunene i regionen. Konferansens innleder hadde flere hunde lydhøre publikummere og 3 av oss hadde tatt turen helt fra Østfold. Vi som var til stede fikk mye og variert informasjon: Vi fikk høre Monica Rolfsens presentasjon av forskningsresultater fra boka "Lean på Norsk». Vi lærte mer om hvorfor fagbevegelsen i Norge er opptatt av kontinuerlig forbedringsarbeid i bedrifter av nestleder i LO, Hans Christian Gabrielsen. Vi fikk gode eksempler på innføring av Lean i kommunen gjennom Vestre Totens kommunes svært vellykkede Lean prosjekt. Og sist, men ikke minst fikk vi mulighet til å synge bursdagssangen for Niklas Modig og få hans perspektiver på hvordan man kan lykkes med Lean. 
Deltagerne fra Østfold var enige i at dette er noe vi burde arrangere også i vårt fylke, og har allerede tatt initiativ til å sette i gang planlegging av
dagen. Kanskje du kan tenke deg å bidra også?

Nyheter

Lean Forum Østfold inviterer til studiebesøk hos ASKO SL i Vestby 11. februar og nettverkstreff ved Høgskolen i Østfold 16. mars.

Lean Forum Østfold inviterer til samling ved ingeniørutdanningen HiØ 14. juni.

Ønsker du å utvikle en flyteffektiv organisasjon der kunden eller brukeren står i sentrum? Les mer om Lean transformasjon. Søknadsfrist 31.mai.

Onsdag 18.januar kl. 14:00 møttes Lean-entusiaster fra hele regionen og ulike bransjer på det nye sykehuset for Østfold.

Sykehuset Østfold åpner dørene onsdag 18. januar klokka 14:00-16:00, der de gir oss en introduksjon til hvordan man jobber Lean før vi tas med på en reise i virksomheten.

Kalender