Nettverksmøte hos Vipps

Årets siste nettverksmøte i Lean Forum Oslo ble gjennomført 3. desember som et frokostmøte. Vertskap var Vipps og tittel på frokostmøtet var "Harryhandel og prosjektavvikling".

Deltakerlista ble tidlig fullbooket og det var en interessert og engasjert gjeng med både nye fjes og gamle kjente som fikk høre Tonje og Mari i Vipps fortelle om Vipps sin utvikling og hvordan de stadig endrer organisasjon og kultur for å jobbe smartere. I tillegg delte Per Andreas tanker om hvordan metodene innenfor Lean systemtenkning kan anvende for å oppnå mer effektiv produktutvikling - og harryhandel.

Etterpå ble det åpnet opp for spørsmål og diskusjoner, samt en liten redegjørelse for nye fjes om hva Lean Forum Norge og Lean Forum Oslo (LFO) er og hvordan det drives. Alt i alt var det en fornøyd gjeng som bega seg ut i ufyselig slapsevær i Oslos sentrumsgater etter endt økt. 
Takk til Vippsentusiast Tonje Foss Kløve, Agil Coach Marit Andreassen, Produkthode Per Anders Alnes og Markedshode Hanne Norstrøm-Næss for godt vertskap i stilige lokaler med deilig servering og ikke minst gode innlegg.

Tilbakemledingene på arrangementet i ettertid har vært overveldende positive og det er et stort flertall som ønsker å fortsette med frokostmøter istedet for nettverksmøter etter arbeidstid. Styret i LFO vil derfor se nærmere på fremtidig format for nettverksmøtene.

På nyåret vil det bli avholdt et årsmøte med valg av nytt styre. Ta kontakt med LFO hvis du skulle være interessert i å bidra i styret.

Lean Forum Oslo ønsker alle vi har vært så heldige å komme i kontakt med i 2019 en fredfylt adventstid og et fabelaktig og sløsingsfritt nytt år. Vi sees igjen i 2020!

Tekst: Jørn Bjørdal, styret Lean Forum Oslo

.

Kalender