Leandagen i Stavanger

8 juni 09:00 - 8 juni 14:00 Legg til kalender

Leandagen 2022 arrangeres av Næringsforeningen sin ressursgruppe for Lean/Lean Forum Stavanger.

Hvordan skape en sterk kultur for forbedring? Dette er hovedtema for Leandagen i år. Niklas Modig er en av Skandinavias fremste leaneksperter, Han er med oss den 8. juni. Det samme er næringsminister Jan Christian Vestre, Laila Neverdahl fra EiendomsMegler 1, Morten Warland fra Stavanger Symfoniorkester, Kenneth Gilje fra Gilje Tre og mange flere. 

Les mer om Leandagen her

Kalender

Nyheter

Lean-dagen er den viktigste møteplassen i Stavanger-regionen for alle som er opptatt av kontinuerlig forbedring. Årets tema er "Lean and Green".
Lean-dagen arrangeres heldigitalt.

For fjerde gang ønsker vi velkommen til LEANdagen, konferansen for alle som er opptatt av forbedring, kvalitet og det å jobbe smartere. Årets tema er Lean og ledelse.

"Jobber du med LEAN blir skolen fin". Ressursgruppen for Lean inviterer til medlemsbesøk hos Bærland barneskole på Ålgård, for å lære om skolens Leanreise.

Aldri har så mange deltatt på den årlige LEANdagen i Stavanger.
Stadig flere er opptatt av hvordan bedriften kan jobbe smartere.

For tredje gang ønsker vi velkommen til LEANdagen, konferansen for alle som er opptatt av forbedring, kvalitet og det å jobbe smartere. Vi får besøk av den internasjonalt anerkjente og bestselgende forfatteren, ledercoachen og LEAN-forskeren Dr. Michael Ballé. Fra NTNU og Kongsberg Maritime Subsea kommer Dr. Daryl J. Powell, fra Finn.no får vi besøk av Karina Birkeland Lome, fra EGGS design Trond Dagsland, fra Malm Orstad kommer Lauritz Løvø og fra Wellbarrier får vi høre Asbjørn Bjaanes. Årets tema er LEAN og innovasjon – LEANOVASJON.