LEANbesøk hos Bærland skole

"Jobber du med LEAN blir skolen fin". Ressursgruppen for Lean inviterer til medlemsbesøk hos Bærland barneskole på Ålgård, for å lære om skolens Leanreise.

«Jobber du LEAN blir skolen fin». Ressursgruppen for Lean inviterer til medlemsbesøk hos Bærland barneskole på Ålgård, for å lære om skolens Lean-reise.

Lean-metodikken hjelper Bærland skole med å skape et bedre læringsmiljø og arbeidsmiljø. Med ulike former for «ønsket standard», gode rutiner for oppfølging og noen nyinvesteringer opplever barneskolen å skape trivsel, oversikt og ansvarsfølelse, og det eliminerer tidstyver og frustrasjon. 
Bli med, se, hør og hør om Bærland skole sine erfaringer med Lean.

Program
13.00 Velkommen ved Tom K. Gilje, rektor Bærland skole/ Lean-ansvarlig Gjesdal kommune.
13:15 Lean-reisen ved Bærland skole.
14:14 Omvisning.
15:00 Vel hjem!
Små endringer i programmet kan forekomme. 

Påmelding her.
For spørsmål, ta kontakt med Ragne Farmen i Næringsforeningen.

Kalender

Nyheter

Lean-dagen er den viktigste møteplassen i Stavanger-regionen for alle som er opptatt av kontinuerlig forbedring. Årets tema er "Lean and Green".
Lean-dagen arrangeres heldigitalt.

For fjerde gang ønsker vi velkommen til LEANdagen, konferansen for alle som er opptatt av forbedring, kvalitet og det å jobbe smartere. Årets tema er Lean og ledelse.

"Jobber du med LEAN blir skolen fin". Ressursgruppen for Lean inviterer til medlemsbesøk hos Bærland barneskole på Ålgård, for å lære om skolens Leanreise.

Aldri har så mange deltatt på den årlige LEANdagen i Stavanger.
Stadig flere er opptatt av hvordan bedriften kan jobbe smartere.

For tredje gang ønsker vi velkommen til LEANdagen, konferansen for alle som er opptatt av forbedring, kvalitet og det å jobbe smartere. Vi får besøk av den internasjonalt anerkjente og bestselgende forfatteren, ledercoachen og LEAN-forskeren Dr. Michael Ballé. Fra NTNU og Kongsberg Maritime Subsea kommer Dr. Daryl J. Powell, fra Finn.no får vi besøk av Karina Birkeland Lome, fra EGGS design Trond Dagsland, fra Malm Orstad kommer Lauritz Løvø og fra Wellbarrier får vi høre Asbjørn Bjaanes. Årets tema er LEAN og innovasjon – LEANOVASJON.