Rekordbesøk på Leandagen

Aldri har så mange deltatt på den årlige LEANdagen i Stavanger.
Stadig flere er opptatt av hvordan bedriften kan jobbe smartere.

Årets konferanse var den tredje i rekken og samlet om lag 270 deltakere.
Og allerede fra start satte konferansier Tor Øyvind Skeiseid fra Ryfylke Livsgnist bokstavelig talt tonen med sin syngende introduksjon av blant annet dagens hovedattraksjon, Michael Ballé. Den internasjonalt anerkjente og bestselgende forfatteren, leder-coachen og Lean-forskeren brukte store deler av sin taletid til å vise hvordan og hvorfor Toyota over år har skapt en av verdens mest suksessrike bedrifter. 

Tittelen på foredraget var «Using Lean to unleash innovation», og Ballé viste hvordan ledelse – med det japanske konsernet som rød tråd – kan brukes for å skape et godt og kreativt innovasjonsmiljø som tilpasser seg rask endrede omgivelser, kulturer og markeder og hvordan man har lykkes med å engasjere medarbeidere til å drive innovasjon. 

Les hele saken på Næringsforeningen.no

Kalender

Nyheter

Lean-dagen er den viktigste møteplassen i Stavanger-regionen for alle som er opptatt av kontinuerlig forbedring. Årets tema er "Lean and Green".
Lean-dagen arrangeres heldigitalt.

For fjerde gang ønsker vi velkommen til LEANdagen, konferansen for alle som er opptatt av forbedring, kvalitet og det å jobbe smartere. Årets tema er Lean og ledelse.

"Jobber du med LEAN blir skolen fin". Ressursgruppen for Lean inviterer til medlemsbesøk hos Bærland barneskole på Ålgård, for å lære om skolens Leanreise.

Aldri har så mange deltatt på den årlige LEANdagen i Stavanger.
Stadig flere er opptatt av hvordan bedriften kan jobbe smartere.

For tredje gang ønsker vi velkommen til LEANdagen, konferansen for alle som er opptatt av forbedring, kvalitet og det å jobbe smartere. Vi får besøk av den internasjonalt anerkjente og bestselgende forfatteren, ledercoachen og LEAN-forskeren Dr. Michael Ballé. Fra NTNU og Kongsberg Maritime Subsea kommer Dr. Daryl J. Powell, fra Finn.no får vi besøk av Karina Birkeland Lome, fra EGGS design Trond Dagsland, fra Malm Orstad kommer Lauritz Løvø og fra Wellbarrier får vi høre Asbjørn Bjaanes. Årets tema er LEAN og innovasjon – LEANOVASJON.