Seminar om lærende lederskap 16. mars

Lean Forum Stavanger inviterer til Lean-seminar om lærende lederskap, coaching og forbedringssykluser.

I løpet av dette halvdagsseminaret vil du få innblikk i en annerledes side av Lean, litt bort fra de kjente visuelle verktøyene den vestlige verden har blitt kjent med og kopiert fra Asia de siste tiårene.
Vi fokuserer på aspekter rundt tema som målsetninger, standardisert coaching og forbedringssykluser i små steg mot neste definerte mål.
Seminaret vil være en fin blanding av teori og gruppearbeid for å få et innblikk i et fascinerende emne. Utgangspunktet bygger på Mike Rothers bok "Toyota Kata".

Mer om program og påmelding her.

Kalender

Nyheter

Lean-dagen er den viktigste møteplassen i Stavanger-regionen for alle som er opptatt av kontinuerlig forbedring. Årets tema er "Lean and Green".
Lean-dagen arrangeres heldigitalt.

For fjerde gang ønsker vi velkommen til LEANdagen, konferansen for alle som er opptatt av forbedring, kvalitet og det å jobbe smartere. Årets tema er Lean og ledelse.

"Jobber du med LEAN blir skolen fin". Ressursgruppen for Lean inviterer til medlemsbesøk hos Bærland barneskole på Ålgård, for å lære om skolens Leanreise.

Aldri har så mange deltatt på den årlige LEANdagen i Stavanger.
Stadig flere er opptatt av hvordan bedriften kan jobbe smartere.

For tredje gang ønsker vi velkommen til LEANdagen, konferansen for alle som er opptatt av forbedring, kvalitet og det å jobbe smartere. Vi får besøk av den internasjonalt anerkjente og bestselgende forfatteren, ledercoachen og LEAN-forskeren Dr. Michael Ballé. Fra NTNU og Kongsberg Maritime Subsea kommer Dr. Daryl J. Powell, fra Finn.no får vi besøk av Karina Birkeland Lome, fra EGGS design Trond Dagsland, fra Malm Orstad kommer Lauritz Løvø og fra Wellbarrier får vi høre Asbjørn Bjaanes. Årets tema er LEAN og innovasjon – LEANOVASJON.