Smekkfullt på Lean-møte i Stavanger

Lokalet var smekkfullt og stemningen god da Næringsforeningen og Lean Forum Stavanger inviterte til Lean-møte 20. februar.

Tekst og bilde er hentet fra Rosenkilden.no

Private bedrifter og offentlige virksomheter i alle bransjer har et konstant behov for forbedring. Utfordringene er velkjente: Tøff konkurranse, høye forventninger fra kunder og brukere, økende kostnader og kontinuerlige effektivitetskrav. Dette var det tematiske bakteppet da Næringsforeningens nye Ressursgruppe for Lean arrangerte sitt første møte. Over 120 deltakere sprengte SR-Banks lokaler i Bjergsted.

Les mer på her.

Kalender

Nyheter

Lean-dagen er den viktigste møteplassen i Stavanger-regionen for alle som er opptatt av kontinuerlig forbedring. Årets tema er "Lean and Green".
Lean-dagen arrangeres heldigitalt.

For fjerde gang ønsker vi velkommen til LEANdagen, konferansen for alle som er opptatt av forbedring, kvalitet og det å jobbe smartere. Årets tema er Lean og ledelse.

"Jobber du med LEAN blir skolen fin". Ressursgruppen for Lean inviterer til medlemsbesøk hos Bærland barneskole på Ålgård, for å lære om skolens Leanreise.

Aldri har så mange deltatt på den årlige LEANdagen i Stavanger.
Stadig flere er opptatt av hvordan bedriften kan jobbe smartere.

For tredje gang ønsker vi velkommen til LEANdagen, konferansen for alle som er opptatt av forbedring, kvalitet og det å jobbe smartere. Vi får besøk av den internasjonalt anerkjente og bestselgende forfatteren, ledercoachen og LEAN-forskeren Dr. Michael Ballé. Fra NTNU og Kongsberg Maritime Subsea kommer Dr. Daryl J. Powell, fra Finn.no får vi besøk av Karina Birkeland Lome, fra EGGS design Trond Dagsland, fra Malm Orstad kommer Lauritz Løvø og fra Wellbarrier får vi høre Asbjørn Bjaanes. Årets tema er LEAN og innovasjon – LEANOVASJON.