- hvordan lykkes med implementering?

28 jan 08:30 - 28 jan 10:00 Legg til kalender

Torbjørn Netland har besøkt over 40 av Volvo sine fabrikker rundt om i hele verden. I sin PhD avhandling fra 2013 studerte han innføringen av Volvo Production System. Volvo er et stort internasjonalt konsern som har arbeidet systematisk med deres versjon av lean over mange år. Hva kan vi lære om hvordan man tilpasser ledelse og læring til ulike faser av lean-innføringen? Hvorfor er det viktig å tilpasse lean til sitt eget - et bedriftsspesifikt produksjonssystem (XPS)?

Torbjørn Netland har en doktorgrad i Operations Management / Lean fra NTNU Industriell Økonomi og Teknologieledelse. Han jobber som førsteamanuensis ved NTNU og er en etterspurt og engasjert foredragsholder. Netland har arbeidet tett med industribedrifter, slik som Volvo AB, Madshus AS, Kongsberg Gruppen og Kværner ASA.

Han har vært gjesteforsker ved Cambridge og Georgetown University, og kom til finalen i Forsker Grand Prix 2013. Forskningen hans er publisert i anerkjente journaler, slik som MIT Sloan Management Review. Han er medlem av Editorial Board i Lean Management Journal og blogger på www.better-operations.com.

Møtet er et samarbeid mellom NCEI og Lean Forum Midt-Norge.

Påmelding: http://www.meetup.com/Lean-Forum-Midt-Norge/events/219294873/

Møteleder: Ottar Bakås, leder NCEI supply Chain, 97 13 37 86 / ottar.bakas@sintef.no

Sted: Pirsenteret, Inngang 1. Parkering: P-Pirbadet

Medlem NCEI: Gratis

Medlem Lean Forum Midt-Norge: Gratis

Ikke-medlem: kr 400,-

Frokost serveres fra kl. 08:00, velkommen!